...nii, hakkame siis jälle trükkima
mul on kaks last 2 ja 7 ning kui maalesõit pikemaks ajaks, siis kujutage ette seda tavaari mis vaja kaasa võtta... 156SW mahutab kõik mis vaja, kahju, et ma pole pildistanud seda staffi, mis olen täiesti normaalselt sinna mahutanud, kusjuures, pagassis on ka suur-suur subwoofer ja kaks võimu

...eskole, tavaline laks on: Quinny lapsevanker kolmerattaline, kaks tagumist ratast käivad klõps alt ära, vanker alla, rattad kõrvale, peale suur söögitool kokkupandav, sinnajuurde ja peale ja kõrvale, suur spordikott, veel paar suuremat kotti igast mänguajade ja tränaga, 2-3 kotitäit söögiga ja veel igast pudinaid... so whats the problem djuudz?

...natuke saab panna ka salongi, väiksema lapse jalgade ette, tahaistmele kahe lapse vahele mõni pehmem asi kui vaja... mahutab niimiskole ju
...oleme ka kahe alfaga maale sõitnud, siis kui vaja rattad kaasa võtta, siis vagunil tagumised istmed alla, ja kolm jagratast sisse, pluss suur lapseiste, ülejäänud kraam GTsse mille pagass on tunduvalt mugavam ja vaata et suuem kui SW-l, sellest juba juttu olnud
...etsiis vaata ise, kindlasti on maastur kordades mugavam stafi paigutamisel, aga kamoon MINA MAASTURIT EI OSTA!

...vähemalt mitte veel
...159 SW samas tundub mulle suurem tränamahutamise osas...