niii
täna mekib punane tummine uue maailma vein...
lisaks saab siis värskelt iseküpsetatud kitselihapirukat kõrvale ja muud head suupoolist... küüslauguga seisnud isepressitud oliiviõli määrida praetud kabatschokile ja ...
oeh
Märjukese eelistused
#47Täna olen joonud Torrest. Regina toodud, aastakest 2 tagasi. 10 a vana. Sai otsa. Joove. 

Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Märjukese eelistused
#48A le coq porter, jõuluporter. Ja Special ka. Külmad mõlemad. Ja home-made muffinid. Kirssidega.
Märjukese eelistused
#49starfild wrote:Ja home-made muffinid. Kirssidega.
šerriga ikka?

Tegelikult ma olen normaalne....
Märjukese eelistused
#51jõulusoovitus svenssonitelt "Mumma":
2/7 porterit (2x0,33)+2/7 heledat õlut (2x0,33)+3/7 (1-l) limonaadi+ soovi korral ka portveini-> valada kokku ja siis jõuluprae kõrvale mekkida (suhteliselt hea on-> magusavõitu küll aga tegelikult saab magusust limonaadi valikul reguleerida)
Ise katsetasin alekuke porteri ja speciali ning spraidiga
Austraallased seevastu soovitavad palavaks suvepäevaks mitte ainult õlut, vaid 1:1 segu limonaadist ja heledast õllest
2/7 porterit (2x0,33)+2/7 heledat õlut (2x0,33)+3/7 (1-l) limonaadi+ soovi korral ka portveini-> valada kokku ja siis jõuluprae kõrvale mekkida (suhteliselt hea on-> magusavõitu küll aga tegelikult saab magusust limonaadi valikul reguleerida)
Ise katsetasin alekuke porteri ja speciali ning spraidiga

Austraallased seevastu soovitavad palavaks suvepäevaks mitte ainult õlut, vaid 1:1 segu limonaadist ja heledast õllest

Märjukese eelistused
#52Seda sprite ja õlle soga on siin ka mõnel pool näh aolnud.
ja see 2/3 - 3/8 jutt on jama...
Võta saku tume ja portvein 1:1 vahekorras..
Või noh.. selle limonaadi asendamisel portveiniga hakkab juba looma..
ja see 2/3 - 3/8 jutt on jama...

Märjukese eelistused
nooh kui kohe niimoodi, siis võta kohe "vikat"-> 3cl heledat õlut, 6cl kuiva veini, 8cl viina ja pikenduseks jõhvikamahla... eriti kõvad mehed asendavad veini šampaga
paar koksi ja järgmine hommik soovid südamest, et ei oleks ärganud

Mumma eesmärk on siiski heeringast natuke pausi pidada, et kilu kallale asuda

Märjukese eelistused
#55Täna avastasin, et mul on ikka sitaks odav maitse.
Kunagisest ajast on meeldima hakanud MacCregor (oli vist nii) ja palju parem kui igasugu chivas regalid jne.
Rabasin enne poest just ühe-vähesed poed müüvad üldse mäkregorit ja nägin hinda
Pudel aind 129 eeku. PARADIIS! Lausa voolab kõrist ise alla 
JA igasugu jõulupead on pannud mind ka palju veini jooma. Korralik kraam läheb alla küll.
Oeh, hetkel naise sünnipäeav- irdusin korra naiste seltskonnast (töökaaslased).
Homme sünnipäeva järellainetus sõpradega
Siis jõulud pereseltsis (vanemate juures maal) pidu taas.
Siis kuradi aastavahetus.
Ja siis 11 päeva eestist eemal - taas pidu!
Palun registreerida mind maksasiirdamis opile
Kunagisest ajast on meeldima hakanud MacCregor (oli vist nii) ja palju parem kui igasugu chivas regalid jne.
Rabasin enne poest just ühe-vähesed poed müüvad üldse mäkregorit ja nägin hinda

JA igasugu jõulupead on pannud mind ka palju veini jooma. Korralik kraam läheb alla küll.

Oeh, hetkel naise sünnipäeav- irdusin korra naiste seltskonnast (töökaaslased).
Homme sünnipäeva järellainetus sõpradega
Siis jõulud pereseltsis (vanemate juures maal) pidu taas.
Siis kuradi aastavahetus.
Ja siis 11 päeva eestist eemal - taas pidu!
Palun registreerida mind maksasiirdamis opile

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Märjukese eelistused
#57STROH= tegija
külmarohuks muidugi
ilma selleta poleks vist metsast tagasi jõudnud
oskab ehk keegi öelda, millega seda soojades tingimustes hea tarbida oleks

külmarohuks muidugi

oskab ehk keegi öelda, millega seda soojades tingimustes hea tarbida oleks

Märjukese eelistused
#58Just hiljuti kuskilt kuulsin, et tänapäeval pidi noorte seas väga populaarne kokteil olema järgmine:
Liiter jäägermeistrit,
Liiter viina,
Gin(vist oli see 40 volline) lahjenduseks, vastavalt vajadusele
Liiter jäägermeistrit,
Liiter viina,
Gin(vist oli see 40 volline) lahjenduseks, vastavalt vajadusele

Märjukese eelistused
#59TS jääger on muide veega väga hea pikendada 
külmaga on hea teega segi keerata... kuum jook + alkohol soojendavad päris kenasti keha üles.
PS! meenutus filmist SIDEWAYS mille vaatamise puhul ma ette võtsin hoiaku, et kainena see ei käi... kinni sõbraga, liiter jäägrit ja sur pudel vet kaasas. SUPERLAHE kinoelamus
filmi sai ikka täiega sisse elatud.
NB! JUHI KAINE PEAGA !

külmaga on hea teega segi keerata... kuum jook + alkohol soojendavad päris kenasti keha üles.
PS! meenutus filmist SIDEWAYS mille vaatamise puhul ma ette võtsin hoiaku, et kainena see ei käi... kinni sõbraga, liiter jäägrit ja sur pudel vet kaasas. SUPERLAHE kinoelamus

NB! JUHI KAINE PEAGA !
Märjukese eelistused
#60Minupoolne joogisoovitus - Tee + absinth. Avastasin joogi eelmine jõul miskis baarikeses istudes. Tellisin tee ja absinthi, kuid paar minutit hiljem sain teada, et peaksin vägagi ruttu olema hoopis kuskil mujal. Sai siis tee jahutuseks ja absinthi lahjenduseks need kokku keerata - ja mis meeldiv lürbe kokku tuli!
Filmid ja alkohol - kõige parem komöödia on olnud "Peata ratsanik".. Põhiline nali oli: "Näe, tüüp kaotas keerulises situatsioonis pea..."
Filmid ja alkohol - kõige parem komöödia on olnud "Peata ratsanik".. Põhiline nali oli: "Näe, tüüp kaotas keerulises situatsioonis pea..."