Märjukese eelistused

niii

täna mekib punane tummine uue maailma vein...

lisaks saab siis värskelt iseküpsetatud kitselihapirukat kõrvale ja muud head suupoolist... küüslauguga seisnud isepressitud oliiviõli määrida praetud kabatschokile ja ...

oeh

Märjukese eelistused

jõulusoovitus svenssonitelt "Mumma":

2/7 porterit (2x0,33)+2/7 heledat õlut (2x0,33)+3/7 (1-l) limonaadi+ soovi korral ka portveini-> valada kokku ja siis jõuluprae kõrvale mekkida (suhteliselt hea on-> magusavõitu küll aga tegelikult saab magusust limonaadi valikul reguleerida)

Ise katsetasin alekuke porteri ja speciali ning spraidiga :roll:

Austraallased seevastu soovitavad palavaks suvepäevaks mitte ainult õlut, vaid 1:1 segu limonaadist ja heledast õllest :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

:mrgreen:

nooh kui kohe niimoodi, siis võta kohe "vikat"-> 3cl heledat õlut, 6cl kuiva veini, 8cl viina ja pikenduseks jõhvikamahla... eriti kõvad mehed asendavad veini šampaga

paar koksi ja järgmine hommik soovid südamest, et ei oleks ärganud :)

Mumma eesmärk on siiski heeringast natuke pausi pidada, et kilu kallale asuda :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

Täna avastasin, et mul on ikka sitaks odav maitse.

Kunagisest ajast on meeldima hakanud MacCregor (oli vist nii) ja palju parem kui igasugu chivas regalid jne.

Rabasin enne poest just ühe-vähesed poed müüvad üldse mäkregorit ja nägin hinda :shock: Pudel aind 129 eeku. PARADIIS! Lausa voolab kõrist ise alla :D

JA igasugu jõulupead on pannud mind ka palju veini jooma. Korralik kraam läheb alla küll. :D

Oeh, hetkel naise sünnipäeav- irdusin korra naiste seltskonnast (töökaaslased).

Homme sünnipäeva järellainetus sõpradega

Siis jõulud pereseltsis (vanemate juures maal) pidu taas.

Siis kuradi aastavahetus.

Ja siis 11 päeva eestist eemal - taas pidu!

Palun registreerida mind maksasiirdamis opile :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Märjukese eelistused

TS jääger on muide veega väga hea pikendada ;)

külmaga on hea teega segi keerata... kuum jook + alkohol soojendavad päris kenasti keha üles.

PS! meenutus filmist SIDEWAYS mille vaatamise puhul ma ette võtsin hoiaku, et kainena see ei käi... kinni sõbraga, liiter jäägrit ja sur pudel vet kaasas. SUPERLAHE kinoelamus :) filmi sai ikka täiega sisse elatud.

NB! JUHI KAINE PEAGA !

Märjukese eelistused

Minupoolne joogisoovitus - Tee + absinth. Avastasin joogi eelmine jõul miskis baarikeses istudes. Tellisin tee ja absinthi, kuid paar minutit hiljem sain teada, et peaksin vägagi ruttu olema hoopis kuskil mujal. Sai siis tee jahutuseks ja absinthi lahjenduseks need kokku keerata - ja mis meeldiv lürbe kokku tuli!

Filmid ja alkohol - kõige parem komöödia on olnud "Peata ratsanik".. Põhiline nali oli: "Näe, tüüp kaotas keerulises situatsioonis pea..." :roll: