Ok täna sai siis tulesid näpitud:
lähituledel ei tuvastanud ma mingeid nähtavaid vigu, tundub et lihtsalt reguleerimata... reguleerimine aga on mulle tundmatu asi niiet need jäid sinnapaika, elan üle hetkel...
vasakpoolsel kaugtulel oligi pirn valesti sees! täitsa suunaga kuu poole! Esialgsel vaatlusel ei tuvastanud et pesa katki oleks. omaarust sain ta paika, kuigi loksus ta natuke rohkem kui peaks/võiks, aga paika ta jäi. võibolla ma lihtsalt ei saanud klambri korralikult kinni. ruumi on seal nii meeletult vähe ju...
kaugtulede efektiivsus paranes märgatavalt aga ma olen kindel et need vajavad ka reguleerimist...
Kannatan vast ära kuni tagasi kodumaal, siis peaks need tuled korra maha võtma ja täpsemalt vaatama mis seal on.
Avastasin ka miks udutuled ei tööta - juhtmeid pole

, eitea kas nad on alates mingist ühenduspesast puudu või ma lihtsalt ei suutnud leida juhtmeotsi.
Igatahes mailisin eelmisele omanikule, et väga tore et ta täitsa uue radiaatori paar kuud tagasi paigaldas aga et ta enam sinna töökotta enam ei läheks, kus see töö tehti... nina on lihtsalt nii pliks-plaks tagasi kokku pandud