Auto Teemaline Suvaline Pläma

elu on hirmus, ma rekkasin end kunagi ka skodaklubi lehele. Aaga seal ei ole kümnendikkugi nii huvitav kui siin. ja ET, mul on juba järgmise tööanda poolt ostetava auto pakkumine laua peal.

Seal on sellised sõnad, nagu diisel, nelivedu. ja tootjaks pole wag
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

wadever :D (saad omale 2,4 JTD 4veolise fiati vabriku toote?)

kusjuures neljarõngalise kohta võiks ka konstruktiivsemat kriitikat teha kui lihtsalt selline PÄH ei meeldi stiil ;)

nicola wrote:
inz164 wrote:nelja rõnga mees
tegelt on
sõrmuste isand 8) 8)

nõu. nõu. nõu. nõu. nõu.
let's keep it clean and silmple: 4 rõngast auto küljes - baaad.
3+7+9+1 rings - good.

4 rõngast ei võrdu sõrmuste isand.

miks ei lugege kenderit 8)

kaur ütles

ma võiks ju midagi sügavmõttelist ka kirjutada aga siis ma ei teeniks raha

pean kirjutama nii nagu enamus raamatuostjaid soovib - pean kirjutama rumalatele...

ja kas kaur ei tegele hetkel mitte kinnivara arendamisega hoopis... e leidis omale huvitavama rahaallika

sealkõrval heiti tõmblusi vaadata on eriti tore :D

E.T. wrote:kaur ütles

ma võiks ju midagi sügavmõttelist ka kirjutada aga siis ma ei teeniks raha

pean kirjutama nii nagu enamus raamatuostjaid soovib - pean kirjutama rumalatele...

ja kas kaur ei tegele hetkel mitte kinnivara arendamisega hoopis... e leidis omale huvitavama rahaallika

sealkõrval heiti tõmblusi vaadata on eriti tore :D

minule meeldib ta kirjamehena rohkem

mul pohlad kus ta küprokki paneb 8)

kirjamees oli koos kenderiga see...

nimi ei tule meeldegi

kirjutasid koos raha

seeon ka siuke lahe avastaja klemm

PS! peale tunnist voodivähremist otsin und veebist taas :S

:lol:

eip - lihtsalt see mittemidagitegemine e puhkus on ööpäevase magamisgraafiku täitsa pekki keeranud...

kell 12 saan vaevu jalad alla, siis kuskil 16 paiku on megauni taas kimbutamas ja peale 22 olen ergas nagu öökoull...

K.Kotkas wrote:ma rekkasin end audiklubi lehele, ning kohtasin täna naftapressi, mis saksamaal nelja rõnga tehases tehtud oli.

See oli ikka nii halb asi, et ma pidin kohe minema lugema, mis jamaga need nelja rõnga mehed tegelevad.

höhö- ega ometi mitte ahvena-vankrit?

kus juures peab tunnistama, et neljarõnga foorumis on tõsine vaimuvaesus...

aga juu see on suure massi miinus... lollide hulk kujundab üldise ilme...

kuigi ka seal on tehnikast jagavaid inimesi... paraku nende suust kostab midagi harva, kui üldse ja terade eraldamine sõkaldest on sellise sõkalde hulga juures pikk ja vaevaline protsess.

foorumitest parim on seni ikka Alfafoorum... mitte toote kui sellise vaid inimeste pärast!

tõsi ta on et koos keskmise sissetuleku kasvuga on ka siia ka hakanud pressima sisse mittesobiva meelelaadiga kodanikke aga õnneks on foorum neid seni nagu haigeid organeid suutnud välja pigistada.

inz164 wrote:
nicola wrote:
inz164 wrote:nelja rõnga mees
tegelt on
sõrmuste isand 8) 8)

nõu. nõu. nõu. nõu. nõu.
let's keep it clean and silmple: 4 rõngast auto küljes - baaad.
3+7+9+1 rings - good.

4 rõngast ei võrdu sõrmuste isand.

miks ei lugege kenderit 8)

Ma olen ka hetkel väikestviisi nelja rõnga mees :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

tonks wrote:Tegelikult kui hoolikalt vaadata, siis on AR'i märgil ka neli rõngast 8)

Jummal küll.... üks on küll nähtav aga neli :roll: selleks peab vist ikka palju pingutama :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....