Toidunurgake

alfanatico wrote:...soovitan soojalt Anthony Bourdain'i raamatuid, megahästi kirjutatud, seal on kõik see mis mind selle ala juures köidab...

Noh, avalmeelselt köögist, kui selline, on tegelt ju ülestunnistus, kes ta on.

Koka rännakud aga.. olles ka seda telesaadet näinud, millest seal räägitakse, paneb mind muigama

LLoyd on ka lahe telekokk...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Toidunurgake

ts wrote:Spagetid küüslaugu ja oliiviõliga

4 keskmist küüslauguküünt
1 sl vett
2 tl peent soola
5 sl oliiviõli
400 g kõva nisu spagette
peotäis petersellilehti
purustatud musta pipart

Suru küüslauguküüned läbi pressi, sega vee ja 1 tl soolaga hästi läbi. Klopi juurde õli ja kalla segu väikesele pannile. Kuumuta keskmisel kuumusel ja aeglaselt segades umbes 5 minutit ehk kuni küüslauk muutub kuldkollaseks. Tõsta pann tulelt. Keeda spagetid soolaga maitsestatud 4 liitris vees al dente ehk mitte väga pehmeks. Mõõda 4 sl keeduvett eraldi. Kalla spagetid sõelale, lase veidi nõrguda ning kalla keedunõusse tagasi. Lisa küüslaugusegu, keeduvesi, peenestatud petersell ning maitse järgi musta pipart, sega hästi läbi. Serveeri otsekohe sügavatelt taldrikutelt, mis võiksid olla enne kuumaks aetud.

TO BE CONTINUED 8)

Ma proovisin seda hõrgutist järgi teha,aga ma ei kasutanud küüslauguküünt vaid küüslaugumaitselist oliiviõli ja tulemus oli väga hea :twisted: .Mina sain küll kõhu täis ja maitse elamus oli ka väga nauditav :wink: :twisted: ,ning vend pani 2 suurt kausitäit kinni ütles et enam paremaini valmistatud spagette pole tema söönud :wink: :twisted: .Tänud sulle ts sellise maitsva retsepti eest :wink: :P :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Toidunurgake

spagetid 500g e 1 pakk

rõõskkoor 150ml

parmesani juust 50g

suitsupeekon 300g võib ka rohkem

taluvõi 50g

paned spagetid keema

kuumutad või sees suitsupeekonit (mida kihilisem seda parem)

riivid parmesani ja segad kuumutatud rõõsakoorega kuni

juust on lahustunud (mitte üle kuumutada) ja sinna paned

peekoni mis on võiga töödeldud

vahepeal on spagetid keenud valmis

mis siis ikka vesi välja ja asemele

kaste, mis just valmis saanud (kallata spagettidele)

laagerdub niikaua kuniks jõuad laua katta ja vähe kõvatada

kahvlid valmis ja start

Toidunurgake

Tänud, eks ma püüjan. Ja et püsiks teemas, paar retsepti minu menüüst:

"Hommikukokteil"

Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.

"Lõunapüree"

Keedukartulile lisada piima, võid, natuke koort jällegi ei tee halba- blenderisse.

"Päevadessert"

Kohupiimakreemid, jogurtid, hapukoor, banaan- blenderisse. Vajadusel lisada keefirit, siis saab seda juua.

PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.

Toidunurgake

"Hommikukokteil"

Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.

tervnenuna proovi ka sellist hommikukokteili mis on ülimalt lihtne

1/3 Saku Kulda

segada

2/3 tomatimahlaga

lisada võib ka maiseaineid

Toidunurgake

SlavoZ wrote:PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.
:lol: :lol: :lol:

kiiret paranemist, peatset normaalsete näriliste sekka naasmist! :D

Toidunurgake

Lihtne omlett hommikuks:

2 muna,1 tomat,riivitud juustu,2 viilu sinki,piima,pipart ja soola

tomat ja sink praadida ära ning peale kallata muna ning siis lasta pruuniks mõlemalt poolt,ning lõpuks lisada juustu ja hoida veel tulel,et juust muutuks pruuniks ning siis lõpuks lisab iga inimene vastavalt oma soovile maitseaineid.Head Isu! :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.