Auto Teemaline Suvaline Pläma

sääl me lõunamaja kõrval on tavaliselt gtv spider ;)

ehk on upgrade siis aset leidnud...

v kui brera spider oli itaalja numbritega siis sama masin oli paar päeva tagasi narva mnt kõnniteel islandi nimelise kõrtsu ees ;)

E.T. wrote:sääl me lõunamaja kõrval on tavaliselt gtv spider ;)
ehk on upgrade siis aset leidnud...

v kui brera spider oli itaalja numbritega siis sama masin oli paar päeva tagasi narva mnt kõnniteel islandi nimelise kõrtsu ees ;)

Nii ta on. Itaalia numbritega kahjuks.
a.k.a Anthrax

Olen viimase poole aasta jooksul päris palju Soomes autoga kulgenud ja muuseas täheldanud et Helsingist kaugemal Alfistid viipavad vastu sõites. :)

janes wrote:Olen viimase poole aasta jooksul päris palju Soomes autoga kulgenud ja muuseas täheldanud et Helsingist kaugemal Alfistid viipavad vastu sõites. :)

Soomlastel mingi selline komme on jah, ükskord saaremaalt tulles sõitis mulle üks soome numbrimärgiga 156 vastu ja see mees kukkus ka kohe viipama. Ega endal imelik ei olegi, lihtsalt teised autos olijad vaatasid väheke imelikult :lol:

Mulle on viibanud üks klubikaaslane, kui istusin 147-st ümber 159-sse :lol:

Mulle meeldiks kui eestiski viibataks. Selline fämili tunne tuleb.
a.k.a Anthrax

MorzokMan wrote:Nägin täna uut Lancerit... Esiots on ikka täiesti muhe.. Taagaosas on aga disaineril juhe kokku jooksnud - Küljelt vaadates nagu tünn!

esmapilgul tusdus ta kohe nats veider

aga ma pole üksi 8) 8)

see rahustab 8)

inz164 wrote:
MorzokMan wrote:Nägin täna uut Lancerit... Esiots on ikka täiesti muhe.. Taagaosas on aga disaineril juhe kokku jooksnud - Küljelt vaadates nagu tünn!
esmapilgul tusdus ta kohe nats veider

aga ma pole üksi 8) 8)

see rahustab 8)

Sattusin ka nägema,kuid esiots on tõesti täitsa viisakas kuid tagumine ots on küll nagu panniga löödud :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Juhtusin täna kogemata üht ilusat AR 159 nägema punast värvi,vot see oli alles ilus,milline mõnus hääl,ning mul jäi ta nägemisest ja kuulmisest suu lahti :lol: :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

MorzokMan wrote:Kirsipunane 2.0 JTS?

Oli küll kirsipunane ja 2.0 JTS :roll: kuigi ma selles 2.0 JTS-is kahtlen,kuna mul pilk klammerdus ta esiotsa külge 8) :D

Alfa Romeo 33 wrote:
MorzokMan wrote:Kirsipunane 2.0 JTS?
Oli küll kirsipunane ja 2.0 JTS :roll: kuigi ma selles 2.0 JTS-is kahtlen,kuna mul pilk klammerdus ta esiotsa külge 8) :D

159 on 1,8MPI; 1,9JTS; 1,9JTD; 2,2JTS; 2,4JTD ja 3,2Q4

Ma pigem pakuksin, et tegu oli Janese 2,2JTS SW-ga.
a.k.a Anthrax