Auto Teemaline Suvaline Pläma

Anthrax wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:
MorzokMan wrote:Kirsipunane 2.0 JTS?
Oli küll kirsipunane ja 2.0 JTS :roll: kuigi ma selles 2.0 JTS-is kahtlen,kuna mul pilk klammerdus ta esiotsa külge 8) :D
159 on 1,8MPI; 1,9JTS; 1,9JTD; 2,2JTS; 2,4JTD ja 3,2Q4

Ma pigem pakuksin, et tegu oli Janese 2,2JTS SW-ga.

Janese AR 159 SW olen ma mitmeid kordi Pirita teel Lauluväljakule keeramas näinud,ning see AR on küll väga ilus 8)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Raporteerin hilinenult :oops:

nägin reedel ütlemata ilusat sinist 164 sõitmas Kalevi politseimaja vastas asuvasse parklasse...

Jaan-> kui juhtud seda lugema, siis kontrolli oma autol ukselukud üle igaks juhuks. Asi siis selles, et sisevalgus põles Sul justnagu liiga pikka aega (pakuks, et üks lukkudest on/oli kinni külmunud) :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Täna juhtusin koguni 5 Alfat linnapeal nägema esiteks hommikul tuli Pirita Kose poolt üks kena hõbedane AR 159 mis sõitis mu kõrval kuni Russalkani,ning pärast poole koju sõites juhtusin nägema taas ainult tumesinist AR 159 mis möödus minust taas Petrooleumi tänava kaudu,ning siis Pirita teel tuli vasta 2 ilusat AR 147 neist ühel oli Hollandi või Saksa numbrimärk,ning Mustakal nägin üht kena taas hõbedast AR 156 SW Mustamäe haigla juures,ning seda puhastas lumest naisterahvas :lol: :twisted: .Ühesõnaga imede päev kui juhtun 2 tunni sees nägema 5-te täiesti ilusat Alfa Romeot 8) :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Egiptuses oli naljakaid autosid. Peab pildid webi ära ilmutama... ja reiskirja kirjutama.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

janar_t wrote:Ma sain eile ennast oma maja ees ühe 164 kõrvale parkida. Naine ei saanudki aru, miks ma terve õhtu õitsesin :roll:
Saad naiselt kolakat, et sul on nigunii afäär :P

spitfire wrote:
janar_t wrote:Ma sain eile ennast oma maja ees ühe 164 kõrvale parkida. Naine ei saanudki aru, miks ma terve õhtu õitsesin :roll:
Saad naiselt kolakat, et sul on nigunii afäär :P

Pigem alfäär :P

tegelt võiks siis korraldada väikse mängu :D

Kõik teevad siis linnas persetäie pilte ja panevad ühe hea kvaliteediga pildi siia üles, ära arvaja peab siis ise ühe uue pildi postitama.

Mis arvate? :lol:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote:tegelt võiks siis korraldada väikse mängu :D
Kõik teevad siis linnas persetäie pilte ja panevad ühe hea kvaliteediga pildi siia üles, ära arvaja peab siis ise ühe uue pildi postitama.
Mis arvate? :lol:

Sama mäng on ladaklubis,et üks lisab suvalise pildi,ning teine peab ära arvama mis või kes on pildid,ning lisab see kes õieti vastas järgmise pildi.Minu meelest on see väga lahe mäng mina igatahes pooldan :P :)