Auto Teemaline Suvaline Pläma

starfild wrote:Ainult idioot tõmbab sellise ilma tulekul õhtul käsipiduri peale alfal (ise mõeldes, et "aint korraks, kuni ma siin autos asju kokku korjan"). Ja siis kui hommikul on vaja hangest välja sõita, siis blokeerunud ratas on ainult "abiks". Sõitsin hea mitusada meetrit ohutuledega nigu lollakas külg ees ja ootasin, et blokk maha tuleks... sõitmata ei saanud ka jätta.

nüüd me siis teame, millest see alaska õues :D

see on see, kui alfista eksib loodusseaduste vastu ja auto maha müüb, et 'küll ma jälle kunagi alfa ostan'. tallinn, eesti, pool euroopat upub lumme, sest starfield ja alfa lähevad lahku 8) butterfly effect - üks 156 kolib väga vastu tahtmist kõrvaltänavasse, ts jääb lumevaalu kinni, jalgpallurid peavad eesti-kanada maavõistlust lumesõjas, saksas sõidavad autod hunnikusse, kliima jätab soojenemise järgi.

starfield, mis sa ometi tegid? :D :D :D

No lausa super neliveolise ilm hetkel, ainult lustiks kui aega oleks :twisted: . Kahjuks läheb aga homme auto pilot motorsisse kuni esmaspäeva õhtuni ja ise soome, nii see ainukene talveilm mul see aasta käest libisebki. :evil:

nicola wrote:
starfild wrote:Ainult idioot tõmbab sellise ilma tulekul õhtul käsipiduri peale alfal (ise mõeldes, et "aint korraks, kuni ma siin autos asju kokku korjan"). Ja siis kui hommikul on vaja hangest välja sõita, siis blokeerunud ratas on ainult "abiks". Sõitsin hea mitusada meetrit ohutuledega nigu lollakas külg ees ja ootasin, et blokk maha tuleks... sõitmata ei saanud ka jätta.
nüüd me siis teame, millest see alaska õues :D

see on see, kui alfista eksib loodusseaduste vastu ja auto maha müüb, et 'küll ma jälle kunagi alfa ostan'. tallinn, eesti, pool euroopat upub lumme, sest starfield ja alfa lähevad lahku 8) butterfly effect - üks 156 kolib väga vastu tahtmist kõrvaltänavasse, ts jääb lumevaalu kinni, jalgpallurid peavad eesti-kanada maavõistlust lumesõjas, saksas sõidavad autod hunnikusse, kliima jätab soojenemise järgi.

starfield, mis sa ometi tegid? :D :D :D

Me vanaisaga kiilusime ka lumme kinni

Starfild uputab meid lumme oma auto müügiga,ma ei saanud täna maja uksestki välja :lol: :lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Aga minul on täna SAHK linna vahel seiklemiseks :D

Kuidas teisiti nimetada autot, mis on maast 12cm?

Aga nüüd lähen võtan tiba sobivama, nt G-klasse, see tänasele ilmale vast vastavam.... :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

ma ei saanud maja-altki välja ... ukse ruloo lagunes ära ...

f....g ruloopaigaldaja Eimur, jättis katte peale panemata ja üks ots rebiti pesast välja (tõmbejõud), ning nüüd istub üks töömees kuskil lumevangis ja teine on teadmata kadunud :twisted:

aga ilgelt hea ... on tänase ilmaga väljas kõndida, tegelt ka :wink:
Seitsekümmend Viis

Tõesti, 164 täna hätta ei jäänud, läks sinna kuhu vaja minna oli.

Sai isegi laoplatsi peal ca poole meetrisest lumest läbi sõidetud...radikas korjas ainult jube palju lund vahele, muidugi pole ka ime kui maast 15cm kõrge on :roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Olgu fain.. FAIN! :) Läksin vähe liiale. Täitsa uskumatu, käisime ostjatega siin ja seal ja asjatasime, siis andsin kogu kraami neile üle (võtmed, dokud jms), heitsin viimase veekalkvel pilgu oma autole ja lahkusin... tund hiljem helistasid uued omanikud ja ütlesid, et kuna kaks liisingut on omavahel tülli pööranud, siis nad ei saa seda praegu nagunii enda nimele teha ja seega ei saaks kasutada ja seega võin ma nädala lõpuni seda veel endale pidada... :D:D:D Ja mul just on mitu head sõitu vaja teha. Isegi üks 1992 honda accord välja räägitud seks tarbeks..ja nüüd selline õnn.. :)

Muuseas uued omanikud on väga toredad ja kahtlemata väärt täiendus alfistide ridadesse. Vast tulevad ka foorumisse, vähemalt ma olen kiitnud seda kohta siin. Valus oleks mingile rõlgele rullnokale müüa olnud... midagigi head.

Starfild üks küsimus sulle,et kus auto foorumis siis sind rohkem võib näha,kui sul Alfat enam pole? :roll: :D

P.S ma niisama lõõbin ärge pahaks pange :wink: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:lol:

lund ikka sajab ja sajab ja sajab :roll:

homme võtan 155 bemmi asemele ja vaatan kas on ikka samalõbus või isegi lõbusam :lol:

"teehooldus" (lõuna ajal otsustasin söögi asemel uuesti sõitmist õppida :lol: aga kuram-> kui auto ikka vallide vahele kinni jääb, siis ei aita miski... kõigile kes külglibisemises tagaveolisi kiruvad-> juht EI OLE süüdi :roll: eriti )

Aga nüüd hea tujuga liiklusse 8) (valin seekordseks marsruudiks taaskord Tondi ringid :roll: ärge siis sinna tulge-> seal üks hull bemmijuht liugleb sujuvalt külg ees :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

möh...

1 päev sel aastal kus ma oma pannist mõnu tunnen - quattroefekt

aint 1 summutisukk pooldus kui oli vaja tänavaotstesse sahkade poolt lükatud valle läbida... hääl sai sobivalt sportlik V6 lõrin :D

kestaks seda lund nüüd ikka pikemalt

saaks lohega põldu minna kündma
Last edited by E.T. on 26 Mar 2008, 22:20, edited 1 time in total.