Auto Teemaline Suvaline Pläma

AR 33 - mis sa nii kuri oled?

mõni vanaisa on tegev veel ka äris aktiivselt ;)

mõnel vanaisal on laps v lapselaps kes saab ja tahab teda aidata

mõni vanaisa põristab järeltuleva põlve kasutuses oleva autoga (kui järeltulev põlv seda ise ei vaja)

mõni vanaisa põristab lapse v lapselapse vana autoga

selles võid sa kindel olla, et riiklikust pensionist luksuslikku autot ei osteta... seega, mis seal paukuda, kes ja kus teenis...

minu pensionärist ISA teenis näiteks musta mere ääres lennuväes... juukseid jäi kõvasti hõredamaks peas neis "lebotingimustes" ja lisaks seedimine sai põhjalikult rikutud ja annab tänaseni tunda aegajalt.

käib tänaseni tööl - JALA muide

minu autot ei taha (peale väikest äpardust) ja ega ta nägemine pole ka kotka oma...

see, et riik ja omavalitsused kotivad kodanikke... selle vastu on raske vaielda kahjuks!

E.T. wrote:AR 33 - mis sa nii kuri oled?

mõni vanaisa on tegev veel ka äris aktiivselt ;)
mõnel vanaisal on laps v lapselaps kes saab ja tahab teda aidata
mõni vanaisa põristab järeltuleva põlve kasutuses oleva autoga (kui järeltulev põlv seda ise ei vaja)
mõni vanaisa põristab lapse v lapselapse vana autoga

selles võid sa kindel olla, et riiklikust pensionist luksuslikku autot ei osteta... seega, mis seal paukuda, kes ja kus teenis...

minu pensionärist ISA teenis näiteks musta mere ääres lennuväes... juukseid jäi kõvasti hõredamaks peas neis "lebotingimustes" ja lisaks seedimine sai põhjalikult rikutud ja annab tänaseni tunda aegajalt.

käib tänaseni tööl - JALA muide
minu autot ei taha (peale väikest äpardust) ja ega ta nägemine pole ka kotka oma...

see, et riik ja omavalitsused kotivad kodanikke... selle vastu on raske vaielda kahjuks!

Erki ma pole tige,ning mul polegi selle vastu midagi kui lapsed ja lapselapsed oma vanemaid ja vanavanemaid aitavad,see ju normaalne,ning mul on hea näha kui sellised vanemad inimesed ka ikka Alfadega sõidavad,ning see mulle meeldib :wink: .

Ja no see lebotamine oli mul naljaga öeldud,tegelt kõik kes vene ajal sõjaväes käisid,need olid väga tublid inimesed,sest vene ajal oli sõjavägi rangem,kui tänasel päeva :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

E.T. wrote:ah, nii ja naa
nõuka armees pidi olema kauem aga tegevust oli seal vähem ilmselt...

vahet pole
naudime mida on :)

Tõesti naudime mida on,aga paraku pole Alfat,siis saaks vähemalt millegagi tegeleda ja teda nautida,aga hetkel peab Vazi nautima :oops: :D ,ning järgmise aasta alguseks loodan Alfaga (loodetavasti 156 GTAga) koos BND 156 GTAga maanteedel vurada :lol: :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

tagasi istmekatete juurde :roll:

ÜLIKONNARIIE "miljonikroonises" autos on siis normaalne?

tahaks vähemalt sametit ju :roll:

või, las see siis olla vähemalt ruuduline mitmevärviline mööbliriie :roll: aga igatahes mitte halli-sinisetriibuline ülikonnariie :lol:

ja mis nahkistmetesse puutub :roll: (rispekt@9-5 no nii mugavat nahktooli ei ole kuskil varem kohanud) siis tegelikult ei poolda 90% autode juures seda mitte natukestki :wink:

nahkistme põhitingimus on see, et iste ise peab piisavalt toetama, et seal ringi sõita ei saaks või siis peab olema piisavalt hästi kokku pandud, et sinna saaks sisse vajuda
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:või siis peab olema piisavalt hästi kokku pandud, et sinna saaks sisse vajuda
Nagu näiteks Jeep Cherokee-is või Lincolnis.... Motoshoul proovisin enda tagumikuga maksimum istmeid- suurtes ameerika džiipides on tõesti "uppumis" tunne: suured, pehmed, vajuvad... Nendes ei viitsi vist üldse sõita, lihtsalt istuda seal on palju parem. Nagu mugavas nahkdiivanis teleka eest koos puldiga, üleliigsed keha liigutused on vastunäidustatud...

eitea... samet mulle isiklikult ei meeldi...

kuidagi ikka tuleb meelde 1978 kui naabripoisi ema ehk naabrimutt otsis 2 rohelisest sametist tugitooli...

tegelikkuses ei ole ma vaimustuses ka sellest "ülikonnariidest"...

miski nubuki sarnane kangas on olemas, see meeldib mulle!

aga

kuni ei ole raha üleliigset et lasta "rätsepaülikond" autosse lõigata kokku... valin võimaluste piires talutavaima variandi...

:lol:

On siis üldse mõni hea riie ka? :lol:

Alfatexi kohta niipalju, et tume kogub palju heledat sodi, mis paistab hästi välja ja hele määrdub suht ruttu. Kõik on muidugi puhastatav, aga lapse omamisel pole see just kõige mõistlikum lahendus.

Mulle meeldib hele nahk+istmesoojendus koos tumeda põranda ja armatuuriga ja ega punaselgi väga viga pole :P

Pole kunagi katsund aga kõige ägedam näeb välja GTA punane tekstiil (või mis iganes asi see seal on).
a.k.a Anthrax

Tragikoomiline juba - minu eelmisel kolmapäeval, 26. märtsil, "müüdud" Alfa on jätkuvalt minu käes (teine võti tulevase omaniku käes), sest just minu tehnigu ajal otsustas Nordea, et nende standardleping Hansa Liisinguga ei kehti enam ja tarvis muuta. Töö, mille juristid oleks pidanud ENNEM ära tegema. Ja nüüd on see kammajaa käinud juba poolteist nädalat peaaegu. Peaga vastu seina - Nordea ei lase mul liisingulepingut lõpetada, sest Hansa pole raha üle kandnud.. Hansa ei kanna raha üle, sest minu Leping Nordeaga pole lõpetatud ja asi on juristide käes.

Hetkel tundub ostja veel jätkuvalt huviline olevat, aga kui ta lõpuks käega lööb, siis ma isegi ei tea, kelle poole näpuga näidata. Ja kui müüma hakkasin seletasid mõlemad liisingud KUI lihtne ja kiire protsess see on...

Võibolla venib Tabasaluni välja :P