W12
888
888
W16
8888
8888
20 Aprill - Alfa karikasarja I etapp - Alfa Sprint 2008
#107W16
69696969
69696969
W konfiga mootoril nimelt on silindrid pööratud kerge nurga alla
ehk siis kui plokkide vaheline nurk on 60kraadi, siis ühe ploki plokkide vahel on nurk umbes 15kraadi (lisaks sellele on silindrid asümmeetriliselt paigutatud
)
Põhjuseks siis käiguühtlustamine-> kui kasutataks standardreeglit, siis oleks tegemist pigem V ja boxeri komboga (alumine plokk 180kraadi all maas ning mõlemal pool krooniks V -> horisontaalplokk+60 kraadi esimene plokk+60 teine plokk+60 viimane horisontaalplokk)
Kui see veel kombineerida ferrari uskumatu kusntiandega mootorite disainil, siis oleks tegemist kunstiga, mida võiks luuvris eksponeerida...
F512 BB
Enzo
F430
VS Bugatti andetu kujundus
Elagu OT 
69696969
69696969
W konfiga mootoril nimelt on silindrid pööratud kerge nurga alla
ehk siis kui plokkide vaheline nurk on 60kraadi, siis ühe ploki plokkide vahel on nurk umbes 15kraadi (lisaks sellele on silindrid asümmeetriliselt paigutatud

Põhjuseks siis käiguühtlustamine-> kui kasutataks standardreeglit, siis oleks tegemist pigem V ja boxeri komboga (alumine plokk 180kraadi all maas ning mõlemal pool krooniks V -> horisontaalplokk+60 kraadi esimene plokk+60 teine plokk+60 viimane horisontaalplokk)
Kui see veel kombineerida ferrari uskumatu kusntiandega mootorite disainil, siis oleks tegemist kunstiga, mida võiks luuvris eksponeerida...
F512 BB

Tegelikult ma olen normaalne....
#108ühesõnaga pildikesi mootoritest millega
varustatud masinad seekord kahjuks
rajale ei tule
varustatud masinad seekord kahjuks

rajale ei tule

#109E.T. oli ¤=OOOO üle rõõmsam
kui
OOO
OOO
üle
aga
kasvatame lapse vankrist välja, vaatame mis siis juhtuma hakkab.
kui
OOO
OOO
üle
aga
kasvatame lapse vankrist välja, vaatame mis siis juhtuma hakkab.
#110ts wrote:hmm... Kalvo 75 on AMETLIKULT 114kWAnthrax wrote:Edit: Ehkki see tegelikkuses ei muuda eriti midagi![]()
muuseasl-> AR skaalal vaadates on vahemik 125 kuni 155kW täidetav 3,0 12V V6 mootritega sõidukitega ehk siis viimaste ürituste näitel on see Allan vs 164TB klass (kuigi sellel aastal vast tuleb ka üks punane sinna sõitma)... ja AMETLIKULT on ka 155q4 tervelt 137kW arendav
Kui Saab'id samuti rajale saavad, siis saab see klass olema "täis pikitud" puhuriga sõidukeid (AMETLIKULT ja ka tegelikult)
nojah need muidugi on erandidsest tegelikult ei ole kahe K.K. initsiaale kandva 75 ja 155 puhul tõenäoliselt just eriti suurt vahet kas need on väikses või suures klassis
![]()
P.S. ettepanek-> teeks ehk sõnastuses muudatuse kuni 154kW ja üle 155kW (ehk siis 155 jääks suuremasse klassi)-> saaks ehk rohkem rahvast sinnamuidu jääb kaks Alfat ning võibolla mõni tõsisem Saab (ma küll ei tea kas ja kes ja millega rajal on)
vaatamata hirmudele on siiski kW jagamine õnnestunud nii, et igasse klassi on sõitjaid jagumas hetkeseisuga
seltsimehed unetud, kiirustage... 17 reganut
viimased vabad kohad veel

#111Kas mina jäängi selles klassis kõige "lahjemaks"?

a.k.a Anthrax
#112Sai ka siis ära makstud ja vean oma 145 QV ka teistega semmima. Viimasest korrast on liiga palju aega möödas. 

#113anthrax - ma arvan, et muretsemiseks ei ole põhjust 

#114'Anthrax wrote:Kas mina jäängi selles klassis kõige "lahjemaks"?
tee paar ringi nagu minagi
ega siis oma masinat pea kurnama

põhiauhind on see, et sa tuled kohale ja alfatad südametunnistuse
järgi. kasvõi valesti aga sellest pole midagi

mis sellest, et auhind läheb sellele kes hiljem oma bellot hullult remontima peab

mina näiteks plaanin teha kõigi aegade aeglasema ringi aja
muidugi juhul kui kõik õnnestub

#115Mul on tiitel, mida kaitsta. Küll teisest klassist aga siiski.

a.k.a Anthrax
#116Anthrax wrote:Mul on tiitel, mida kaitsta. Küll teisest klassist aga siiski.![]()
kolmandas klassis olin ma kõige kiirem 60m jooksus

#117NII
ja nagu traditsiooniks juba on saanud siis nädal enne üritust algab ka ilma ennutsamine
hetke seisuga
kerge edelatuul
pilvine ilm
sademeteta
sooja +5C
ja nagu traditsiooniks juba on saanud siis nädal enne üritust algab ka ilma ennutsamine
hetke seisuga
kerge edelatuul
pilvine ilm
sademeteta
sooja +5C
#120E.T. wrote:![]()
ka korraldavale poolele
ERITI korraldavale poolele

Tegelikult ma olen normaalne....