Auto Teemaline Suvaline Pläma
#617E.T. wrote:kodanikuallumatus?
nagu juba eelpool mainitud-> eesti inimene tahab, et kõik eest ära tehtakse, ilma ennast liigutama.
Tegelikult ma olen normaalne....
#618ma kahistan ka lamellidega...
kuni temp ei ole püsivalt üle +7C on talverehv parema haardumisega kui kivikõvaks külmunud suverehv
pole isegi ostnud veel suverehve
keksin jalalt jalale kas osta lisaks 17" veljed ja siis kannatada 45 profiili all või jätkata 16" ja 55 poolt pakutavas leevenduses teede olematusele...
ilmselt kaldub 55 poole... ei ole nagu nii sportlik auto ka millega saaks hoo nii üles et kurve rünnata...
kuni temp ei ole püsivalt üle +7C on talverehv parema haardumisega kui kivikõvaks külmunud suverehv
pole isegi ostnud veel suverehve

keksin jalalt jalale kas osta lisaks 17" veljed ja siis kannatada 45 profiili all või jätkata 16" ja 55 poolt pakutavas leevenduses teede olematusele...
ilmselt kaldub 55 poole... ei ole nagu nii sportlik auto ka millega saaks hoo nii üles et kurve rünnata...
#619seda viimast proovi A24 audifoorumis öelda 

#620issand, TS - miks sa mu saadad tuleriidale?
võid ju visakalt ka öelda, et sure ära vms

#621E.T. wrote:issand, TS - miks sa mu saadad tuleriidale?
ja hakkabki nihverdamine pihta

#622Deem , täna siis esmakordselt erootiline suhte 1,6 bokseriga , mis omakorda 145 kapoti all. Kallista , mis sa kallistad , aga näed , kast maha tulla ei taha. Kes küll võis olla see itaallasest insener , kes mõtles välja starteri poldile mutri otsa (võimalik , et ma ise kobokäpp)? Jonni ei jätnud ning õli filtrit ja andurit ka ära ei võtnud. Nüüd vähemalt kast maas , käed narmendavad ja meel hea.
Krt , keegi peab veel selle kasti alla ka panema.
Järgmine kord peaks ehk vähemalt õhufiltri jms eest korjama , et ligi pääseks. Kui mitte kasti eemaldamisel , siis vähemalt tagasi panemisel.
Krt , keegi peab veel selle kasti alla ka panema.

Järgmine kord peaks ehk vähemalt õhufiltri jms eest korjama , et ligi pääseks. Kui mitte kasti eemaldamisel , siis vähemalt tagasi panemisel.
#624Teatavasti kaovad mutrivõtmed ja pardunid alalõpmata teadmata suunas... tegelikult tuleks need alati remondi lõppedes üles otsida
õnneks ei ole veel midagi selliselt kadunud

#625ts wrote:Teatavasti kaovad mutrivõtmed ja pardunid alalõpmata teadmata suunas... tegelikult tuleks need alati remondi lõppedes üles otsida
::pilt::
vähemalt kindlas kohas

#627MorzokMan wrote:Mnjaa.. seekord läks õnnelikult kaduma.. Leiti ju lõpuks üles.

jah on siis vaja pärast mingi 60.- eest uus pardun osta