20 Aprill - Alfa karikasarja I etapp - Alfa Sprint 2008

hetkel käivad arendustööd selle kallal, et

saada katkematu andmesidevoog

mobiilside seda paraku ei võimalda

lisaks kõigele mõned seadmed tulevad kole aeglaselt kohale :x

kahjuks me kõigile masinatele neid seadmeid korraga ei paiguta

läheb kole kalliks

aga kuna rjal on korraga vaid 6 masinat

siis tuleb neid vist ümber paigutama hakata

ehk peab masinatele mõned pistikud lisama

aga sellest kunagi hiljem 8)

:roll:

GPS põhine? 8)

aga teemasse kah :(

Nädalavahetusel käisin siis sinise 164 pealt juppe võtmas (nipet-näpet salongist+ tuled jne)

täna hommikul tööle jõudes tundus kütet kuidagi palju kulunud olevat :?

õhtul siis auto tööle, lapp kätte (tuled puhtaks) ja BINGO

Lühidalt-> ma ei ole kindel, et Tabasallu jõuan :cry: nimelt filtri juurest voolab nagu mahlakask ....

PERGEL :!: esimese hooga ei suutnud isegi tuvastada kas õhtal on ühenduspolt, tihend või voolik (kui tihend, siis jõuan... TO BE CONTINUED...)

P.S. enam ei lähe ma KUNAGI oma autoga sinise 164 küljest juppe maha kruvima (mitte-kuradi-ainsamgi-kord ei ole see ilma jamata lõppenud :roll: SPUUKI?)
Tegelikult ma olen normaalne....

voolik on vabalt asendatav ja maksab umbes miljon krooni :mrgreen:

Tegemist on siis voolikuga, millel on ühes otsas kiirliide (avariiklapi poolne) ning teises otsas poldiümbris (filter on siis polditatav)

tihend, filter ja polt on lihtsamad väljakutsed :lol: sellisel juhul jõuan...

Voolikuga sõltub kuskohast see katki on (kui poldipesa kinnitusest, siis ei tea mis pagana moodi see korda saaks...)

Kõige hullem-> raisakotkanduse juures korra mõtlesin, et ehk epaks ka kanistri koos voolikutega ära hiivama ... aga nooh MIS SELLE VOOLIKUGA ikka juhtuda saaks :lol:

ja 155 kannaks tabasallu küll aga... keegi peaks siis 164 all ringi müttama :roll:

Homme siis poodi, filter, polt ja tihendid (lisaks veel nipet näpet) ja laupäev tuleb tõine 8)
Tegelikult ma olen normaalne....