Auto Teemaline Suvaline Pläma

Mis aga on üllatav selle "tangi" juures. Tegin reedel Tallinnas ühe tiiru ja mitte ükski bemm, merss ega muu milline masin ei ÜRITANUDKI mitte mulle ette reastuda, ettesõita jne. Ega ise kah ei tahaks jõudu katsuda masinaga, mille esistange on su silmade kõrgusel, masin kaetud ühtlase mudakorraga, ja põhja all mättad rippumas.

Rääkides idiootidest. Siis üks hull tahtis oma nelja sumpsiga mersuga mul täna tiiba maha sõita... nautisin just uute zharniiride vaikust meie auklikel tänavatel ettevaatlikult kulgedes, kui üks mersumees otsustas peaaegu olematust vahest enda ees liikuvast autost minu ette põigata. Ja ilma suunatuleta... palju müra tegi küll, aga edasi nagu ei läind eriti. Ei tea kas ta siis ei vajutanud või oli lihtsalt sitt auto. Neli sumpsi tegid äkki hingetuks...

no 2 vahtralehega E36 proovis täna mu kannataust, nõeludes ette ja siis tahtlikult ennast pea seisma pidurdades tühjal teel 2x järjest...

no õnnestus

kaks kolmandata ei jää... tegin ise siis kolmanda..

II käik, pedaal põrandasse, ilma suunata pmst üle nina bummil ja siis 2 jalaga pidurile

paistab, et universaalist ta sellist reaktsiooni ei oodanud, keeras ära peale seda lasnamäe poole.

:roll:

nõrk nõrk närvikava - oleks pidanud parem sabas jõlkuma tuima rahuga ja politsei poisile koduhoovi juhatama.

järgmine kord olen targem ja tasakaalukam.

Järg Brera-ga sõidule.

Sõitsin siis täna 159 2,4 JTDm -ga

KRT, see masin oli nii OMA, et nüüd on päris raske otsustada, mida teha....

Diisliga nagu klubiüritustel eriti ilma ei tee, aga igapäevane masin, oma aut kastiga ja VÄGA hea minekuga. Ideaalne! MA tõesti ei osanud diislist enne eriti midagi oodata. Võib-olla olen ka seepärast väga üllatunud.... Igal juhul jättis väga hea mulje.

Tuttav, kelle kaasa võtsin väikseks sõiduks. Oli kiirendamisel üpris üllatunud- lausudes, et viimati tundis ta sellist ühtlast jõulist kiirendust oma Jaguaris.

MA hetkel nagu ei oska selle masina kohta tegelt midagi öelda- segased tunded. Igatahes üks päev võtan pakkumise, ja siis mõtlen edasi. Kas võidab mõistus või....?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Kui teema on lukus e viimane postitaja oled sa ise

siis tsiteeri oma viimast postitust

avanenud aknas deleta tsiteeritav e omaenese eelmine post ja kirjuta vabalt uus postitus

KURITARVITAJAID karistatakse spänkimisega

Aitähh.

Saan taas postituse teha :D

Ühesõnaga aitähh maanteeamet ja tublid tee-ehitajad. Täna varahommikul siis kohtusin hr LÖÖKAUGUGA, Ehitajate teel. Tulemuseks siis elliptiline velg, viskasin velje Ehimet'i, arvati, et sellega ei ole enam midagi teha, muidu odavtootja Borbet, aga miski spetsail sari- karastatud metall, kõva ja kerge ja ei saa vist enam sirgu. Tükk ka väljas.

Rehv puru, õlemine õõts, alumine õõts kõver, amordist on õli/gaas? lahkunud- esiots igatahes väga vetruv, roolilatt lekib (kas ka sellest paugust?).

Politsei käis kohal, vaatas ja lausus, et vist pole mõtet sellest august enam pilti teha, terve fotokas sellest august juba täis :?: Olla saadetud mitu kirja sel teemal juba linnavalitsusse, aga meie Pärnu tore teovõimetu ja haldussuutmatu linnavalitsus pole reageerinud. Ühesõnaga võtsin linnavalistuses toru otsa teede peaspetsialisti, kes sai oma osa kohe kätte, siis vaikselt lisas, et tegelt on see teelõik maanteeameti oma. Seal muidugi ei võtnud keegi vastu!!! Ise ka ei julgeks telefonile vastata, kui vaadata, missugused on meie teed-tänavad.

Saatsin kirja palvega, et teataks, kuidas asi edasi läheb. KAs võtan kohe juristi või same kuidagi viisakalt omavahel hakkama.

Teisipäeval on auto piloodis, tehakse ametlik pakkumine. Ja vahetan ära vidinad, mis neil olemas on. St rajale tahaks ikka jõuda. Ainus mure- see kuradi velg, kust saab velge????

PS! See aeg, kui vahetasin seal seda mänguratast alla ja politseinik oma pilte ja mõõtmisi tegi. Pani üks passat samuti sealt läbi. Jäi kohe muidugi seisma ja oi krt, kus sealt tuli siis venekeelset sõimu :D .TAl vedas- kõrge profiiliga 15 rehv, igal juhul peale ratta loksutamist sõitis edasi.

PS! kui kellelgi on kokkupuuteid sellise juhusega, kus on vaja raha kangutada neilt, kes seda maksta ei taha (riigiasutused) võiks jagada kogemust või abistava käe....

PS! kas keegi ütleb, kas velje pealt ka välja loeb, mis ET tal on. Velgi mis sobivad pakutakse 5 erineva ET-ga.

bnd wrote:... Ehitajate teel...
Huvitav, kuhu kanti see jurakas seal jääb ka? Mul on seni õnnestunud sealt vist mööda kulgeda..

Lilles on näiteks juba pikemat aega kahes kohas täpselt rattale sobivad õudukad. Üle uue silla jookseb üldse kraav. Ühesõnaga täiesti perses on enamvähem terve linn :x

Õõtsade tellimine ootab jälle ees, nagu ikka :evil: :lol:

põrutasin just 40 min tagasi tallinnas gonsiori raua

ristmikul suunaga kesklinna poole mingisse eriti

jõhkrasse aukku vist oli teeluugi eest asfalt kaduma läind

hirmus laks käis

õnneks olin mersuga

minu alfadel vedas 8)

kuidas omavalitsust peetida 8)

lähme urineerime linnavalitsuse uksele...

näitame kodanikualmatust

noh

samas...

eestimaa puhtaks on ju kodanikualgatus mis parandab kohalike omavalitsuste küündimatust oma valitsemisalal puhtust hoida

teed korda olaks siis järgmine kodanikualgatus kus ise pigipange kruusapeotäie ja kelluga teed lakud korda

peale seda võiks juba ka laulev revolutsioon tulla ja võimuhaaramine kodanike poolt

esimesed 5 aastat oleks taas toredad.

Kui politsei on asja dokumenteerinud, siis tuleb asutusele avaldus esitada ja lasta remondisummad kinni taguda. Asja iva ongi selles, et poolits peab kindlasti regama selle ja et seal ei olnud kusagil mingeid kiirusepiirangu või halva teekatte märgistust...;)

Maanteeamet on neid asju kinni tagunud küll, alles hiljuti lugesin kusagilt kogu seda protseduuri, aga ei suuda hetkel meenutada, kuskohas see oli... :oops:

Aga veljel peaks küll kusagil olema offset märgitud. Ilmselt seespool kuhugi sisse pressitud
Eesti Saabiklubi ja foorum

[quote="alfistiman"]kumma poole õõtsad kõverad on?quote]

KAs just kõverad, aga rattast kinni võttes liikus see paremale-vasakule. Igaljuhul lõtk mis tal enne oli, on muljetavaldavalt suurenenud.

Panin tagumise velje ette, et saaks sõita- no johhaidi- selline värin on sees, et plommid hammastest kukuvad välja........ Krt, kas tagumine velg sai ka paugu? Eks ma homme taas helistan neile.

bnd wrote:
alfistiman wrote:kumma poole õõtsad kõverad on?quote]

KAs just kõverad, aga rattast kinni võttes liikus see paremale-vasakule. .
no kui ratas kaib paremale vasakule , tegu siis on rooli otsaga voi latiga. aga kui ules alla siis tegu on rattalaagriga. (laagrit voib veel kontrollida jargmiselt, panna ratas keerlema ja hoida vedrust kinni, kui vibra on sees siis on laager omadega labi. aga ootsad peaks ikka ule vaatama.