11 mai - sauga TrackDay

...teatan suure kahetsustundega hinges, et minu kauaoodatud saugasõit jääb hoopis ära seekord... selleasemel, et alfarooli keerata pean hoopis eesti rahva rõõmuks kitarri piinama kaks päeva järjest... laivigraafik on pagana tihe ja nõudlus suur... täitsa kahju kohe, hea meelega põletaks teiega koos naftatooteid :cry: ...isegi uued vinged rehvid ostsin spetsiaalselt sauga jaoks :? ...ehk järgmine kord saab löögile, häva naiss raid djuudz, vähemalt natukenegi offtoppi :P

11 mai - sauga TrackDay

alfanatico wrote:...teatan suure kahetsustundega hinges, et minu kauaoodatud saugasõit jääb hoopis ära seekord... selleasemel, et alfarooli keerata pean hoopis eesti rahva rõõmuks kitarri piinama kaks päeva järjest... laivigraafik on pagana tihe ja nõudlus suur... täitsa kahju kohe, hea meelega põletaks teiega koos naftatooteid :cry: ...isegi uued vinged rehvid ostsin spetsiaalselt sauga jaoks :? ...ehk järgmine kord saab löögile, häva naiss raid djuudz, vähemalt natukenegi offtoppi :P

Ohhoo, siin on kidramehi liikvel! Mul just aeg-ajalt head kidrameest vaja, kes blues'i põhiolemust mõikaks ja pillimängu naudiks.

Teeme sedasorti muusikat(konkreetsed palad sellel saidil on üles võetud Amigos 11.2006):

http://www.ubl.com/artists/jimmiebluesm ... ncrossfire

Kui selline musa paneb südame kiiremalt põksuma, siis anna märku meilitsi: pivar@hot.ee