läti klubi on ka silmale vaatamiseks kena video teinud
Anthrax wrote:Nokrt Stelle ei jäänudki nii kaugele
 Eksma nüüd varsti olen rehvitöökojas (R888
 Eksma nüüd varsti olen rehvitöökojas (R888   ) Ja käin siis teisipäeviti sõitmas...
 ) Ja käin siis teisipäeviti sõitmas... 

Mu IRONMAN-i toodang õigustas end igati
  Mu IRONMAN-i toodang õigustas end igati 

(et sul süda verd ei tilguks neid ära visates...)
 (et sul süda verd ei tilguks neid ära visates...) laske aga rahulikult lõpuni nendega... küll reifendirektist uued saab norm raha eest.
 laske aga rahulikult lõpuni nendega... küll reifendirektist uued saab norm raha eest.trummar wrote:MartinL wrote: Jah , sama Peep ja Saabil olid tõesti tagaistemed väljas. Käigukasti ei märganud siis vaatata.
jura wrote:trummar wrote:Mina selle diisel saabiga, millest juttu olnud - tagaiste lihtsalt alla klapitud, mitte väljas ja kast manuaal. Kõik stock, 110kW, 1585kg, ainult rehvideks lõpukorral Toyo 888, mis võib teha ringiaegu tavarehviga võrreldes nii 2 sek-i kiiremaks. 1.12.113 oli mul aeg.MartinL wrote: Jah , sama Peep ja Saabil olid tõesti tagaistemed väljas. Käigukasti ei märganud siis vaatata.
 . Valgel Alfa 159-l siis umbes 100 kilo tühimassi rohkem, korralikud ,kuid siiski tavalised tänavasõidurehvid ilma lisarõhuta ja minu arust tiba liiga kõrged. Kindlasti piirab automaatkast mingil määral kiiret sõitu lülituste aegluse ja omapäraga, aga samas ei nõua juhilt tähelepanu pööramist käiguvahetusele. Ja loomulikult pole mootori juures midagi muditud ehk siis kõik on stock.
. Valgel Alfa 159-l siis umbes 100 kilo tühimassi rohkem, korralikud ,kuid siiski tavalised tänavasõidurehvid ilma lisarõhuta ja minu arust tiba liiga kõrged. Kindlasti piirab automaatkast mingil määral kiiret sõitu lülituste aegluse ja omapäraga, aga samas ei nõua juhilt tähelepanu pööramist käiguvahetusele. Ja loomulikult pole mootori juures midagi muditud ehk siis kõik on stock.
 Saadaval sellest aastast ja TT tähendab tõesti twin turbot..
 Saadaval sellest aastast ja TT tähendab tõesti twin turbot.. Saadaval ka Aero mudelite küljes 2.8 v6 turbo asemel..
 Saadaval ka Aero mudelite küljes 2.8 v6 turbo asemel..
E.T. wrote:Luman...
ära pane pahaks, aga nii sileda rehvga mina isiklikult nii kalli autoga tänaval sõita ei julgeks... varsti on äikesevihmade aeg taas ja korraga palju vett maas... siis on su nina pidamine kadunud ... 4vedu ei päästa kui vasaku esirehvist 1/3 on sile nagu lenini pea ja ülejäänul kulumismärgid väljas...