Auto Teemaline Suvaline Pläma

Taaskord TopGeari maailmast väike infokild. Uue hooaja kohta siis:

"Another quiet week at Top Gear. We've just finished shooting our Cheap Alfa Romeos Challenge...."

:) Tehkem pakkumised, millised alfad käiku lähevad.

Täna juhtusin just Kuku raadiot kuulama,seal rääkis liiklus eeskirjade rikkujatest,ning eelmine aasta oli tabatud Alfa Romeo roolist üks esmase juhtimisõigusega nooruk,kes kimas Alfaga 233 km/h
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Täna juhtusin just Kuku raadiot kuulama,seal rääkis liiklus eeskirjade rikkujatest,ning eelmine aasta oli tabatud Alfa Romeo roolist üks esmase juhtimisõigusega nooruk,kes kimas Alfaga 233 km/h
Tea kas Kukul läksid aastad sassi, või mis. Just lugesin tänasest Postimehest sama asja:

233 km/h kihutanud vahtralehega juht kupatati arestimajja

Aprilli keskel 233 km/h kihutamisega vahele jäänud noormees saadeti seitsmeks päevaks arestimajja.

18. aprillil tabas Pärnu politsei Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 45. kilomeetril 233 kilomeetrise tunnikiirusega sõitmas sõiduauto Alfa Romeo, teatas Lääne prefektuur.

Autoroolis istus esmase juhiloaga 1988. aastal sündinud Siim. Noor juht oli otsustanud oma sõiduki kiirust proovida ning sõitis lubatust kiirusest üle 130km/h enam.

Eile toimunud kohtuistungil määras Pärnu maakohus noormehele seitsmepäevase aresti ning võttis talt juhtimisõiguse ära pooleks aastaks.

http://www.postimees.ee/060608/esileht/krimi/335441.php

:roll: :?

Peab tunnistama, et aegu tagasi sai ka sisuliselt samamoodi "proovitud" ühe 'väikese itaallasega' ühel heal teelõigul. Proovimine oli küll üsna süütuke - 1.3L Punto ja piiriks 160kmh.

233 kisub meie teedel juba suht enesetapjalikuks vist :evil:

Ravilas on keegi sellise pargi soetanud

Minu lemmik ja esikoht

Image

Image

Vana armas bussikene

TPL-is käies viidi säherdusega peedipõllule kõplama

Image

Image

Lootus kustub viimasena

Image

Image

Herr Kotkas suudaks siit midagi kasulikku leida

Image

Image

Viru marsa

Image

Image

Kui mul olex million krooni

Image

Image

ja muud sodi on keegi kodanik hoovi kuhjanud 8)

Anthrax wrote:
E.T. wrote:kõik 3 mudelit mul südamelähedased
Milline mudel siis ei ole? :roll:

90 ntx ei eruta mu meeli sel määral, et teda südamelähedaseks nimetaksin

164 ei kuulu autode hulka mida oma raha eest osta tahaks

sud on minu silmale harjumatu vormiga moodustis

:?

aga muu muusika . JAMMI

:wink:

E.T. wrote:90 ntx ei eruta mu meeli sel määral, et teda südamelähedaseks nimetaksin
164 ei kuulu autode hulka mida oma raha eest osta tahaks
sud on minu silmale harjumatu vormiga moodustis
:?

:mrgreen: asi on maitses öeldakse selle peale :lol:

mulle isiklikult on 164 ja 90 ning ka sud (eriti Sprint loomulikult) oluliselt südamelähedasemad, kui 916 või 156(v.a. spordivagun, mis on pea täiuslikult voogav) või siis näiteks 159 (ja 147 tundub kuidagi väga vähetõenäline oma raha kandidaat-> isegi GTA versiooonis)
Tegelikult ma olen normaalne....

loomulikult maitse asi :)

see, et mulle kõnealuste mudelite vorm ei tekita erutusjudinaid, ei tee ühtegi neist vähem väärikaks

aga milline on foorumikasutaja ÜBERAUTO ?

kas igaüks sõidab selle mudeliga mis talle meeldib... ???