Auto Teemaline Suvaline Pläma

:roll:

AR ÜBERAUTO?

omalt poolt pakun: 8C2900 (see PÄRIS) ja 8C Comp (see uus PÄRIS) ja 33Stradale :lol:

judin judin judin judin... :mrgreen:

Tegelikult kui nüüd täiesti aus olla, siis ei ole ühtki AR märki kandvat sõidukit mis täiesti mind külmaks jätaks

tegelikult on üldse selliseid Itaalia ja Prantuse autosid suht vähe-> reeglina on "tuimad sõidukid" nooremad, kui 10-15 aastat :wink:

164 osas-> tegemist on ülitäiusliku joonega sõidukiga (pole ta eriti särtsakas, ei ole eriti silmapaistev aga jooned ja nurgad ülipuhtad ning ideaalselt sobivad) 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Vanakooli mees :lol:

Ma ei tea kas mul on midagi viga, aga 159... no kamoon, ilusamat autot viimasest 10-st aastast kõrvale ma ei leia.

147GTA oma laia ning madala kere ja ilusate vormidega...

(Ainult, et esivedu, mis iseenesest ei muuda ju eriti välimust)
a.k.a Anthrax

159 teemal võibki vaidlema jääda-> minu emotsiooniks jääb ikka "Raskepärane Saksa mõju"

tegelikult on küll ilus auto aga... veidi proportsioonist väljas ning "masendavad" ukselingid :(

Tõsi küll, et ainsana 159-ga ilu poolelt võrreldav sõiduk on Brera aga...

...siiski :lol: Asi On Maitses 8)

oodates 169-t 8)

mitte ainult Sina...

Tegelikult küll on viimane Alfa nimega Spider (75 läks seltskonnast maha '92, Spider alles '94), samuti sai Spider viimase põlve ammu pärast 75 tulekut (75 oli siiski Alfetta modifikatsioon)

vahepealsed kannavad hellitusnime ALFiat (esiveolised alates 164-st-> 33 loetakse veel Alfaks)

ning uued on AlfaGM hüüdnimega (159 ja ülespoole)

Põhjuseks siis asjaolu, et ALFiatid kasutavad Alfa mootoreid (Nord, V6 ja boxer) ning osaliselt Fiat'iga kattuvaid tükke, uutel aga ei ole enam Alfa mootoreid kah mitte

kaugemas ajaloos jaotatakse Alfad omakorda gruppidesse-> Alfa (101-115+119), Transaxle (116-162) ja Junior (Sud'i modifikatsioonid)

erikategooriasse kuuluvad veel Heritage mudelid (mille nimes on C täht numbrite vahele poogitud)

Noh, kui teema juba tõstatati, siis näiteks 166 oma suure p***e ja pisikeste seasilmadega on mu jaoks täiesti arusaamatu ihaluse objekt. Eest nigu silguniisk ja tagumine ots sõidab suureks nagu auväärse afroameeriklasest grand old mama ahter.

Plusspoolelt olen ka siis uuema koolkonna mees - 159 õiges toonis ja sobivate velgedega on täielik juhhusssussuuu. 155 on terav välimuselt. 8C on 8C... :)

Vanematest ma ei oska eriti sõna võtta. Mingist hetkest muutub "vanaaegne auto" juba eraldi klassiks ja ma ei tahagi neid võrrelda tänapäevastega, kuna tegu lihtsalt niivõrd erinevate lähenemistega. 8C2900 ägedam või alfam kui uus 8C Competizione... ? Kumb on ilusam.. Mona Lisa või Megan Fox? :)

75 veab ju õige ots ;)

esiveolist ferrarit v lambot ei kujuta hästi ette...

huvitav miks alfa tagajäsemed ära köndistati ja invaliidi kombel end esikäppadega peab vedama?

unifitseerimine on kurja juur-> mingil põhjusel keegi leidis, et kontsernis toodab tagaveolisi sedaane vaid üks ettevõte (Maserati nimelt)

E.T. wrote:iga ratas mis ei vea, pidurdab
ning loomulikult ei tasu unustada vanasõna:

If it's not blown, it sucks :roll:

alfistiman wrote:Mis autopoodides müüakse sadolini värve peale järve ben autokaubad ja a.v.s.k? äkki on silma hakkanud

mustamäel forelli tänaval

Kemiflora 8)