Auto Teemaline Suvaline Pläma

Täna nägin hommikul Keilasse minnes,ning tagasi tulles oma kodu lähistel ilusat hallikat 2 seeria Alfa Romeo 33me kes seisis Mähel Randvere tee õue peal,veljed olid küll väga ilusad all :twisted: ,pagan peab ka kuskilt sellise AR 33me sebima,kadeduseuss hakkab jälle peale käima :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

kuradi haigeid värdjaid leidub ikka igasse eestimaa otsa...

:evil:

---

NO KÖIME SIIS VÄHEMALT KOOS OMASUGUSTEGA VAHEL :)

kuidagi kindlam tunne kui terve mõistusega inimesi näeb.

kuidas tekivad väikesed mõlgid ja kriimustused katusele?

keegi haige värdjas on oma liivase turusetka mulle katusele toetanud ja siis lohinal sealt maha tõmmand?

aga väikesed mõlgid katusel... kuidas neid tehakse?

E.T. wrote: aga väikesed mõlgid katusel... kuidas neid tehakse?

ma ei tea kuidas neid linnas tehakse, a maanteel teeb neid rekka alt lendav kivi. passid möödasõiduvõimalust ja nataki...

Hommikul varakult Tallinna sõites, tuli täna vastu igasugu huvitavat:

Alustuseks üks corvette, siis oranž lotus?, siis veel kabrio corvette, siis ferru, hetk hiljem üks vanem lotus (must v8- olen teda Tallinnas sõitmas näind)- arvan, et oli see, kuna kiirust oli tal suht palju, ei saand nagu kohe arugi. Siis veel üks ferru, siis veel üks- see fatburneri kirjadega, siis paar mersu kupeed- miskid ilgelt madalad. Ja enne Tallinna jõudmist ka 2 Safety Car-i. Kas kuskil hakatakse ilusate ja kiiretega kihutama?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Hakatakse. Autoleht hakkab rinkal. Viper vs Corvette Z06 vs F430 vs Lotus Exige S. Kolm esimest eraisikute omad, neljas esinduse oma. Lotusega käisin ka ise eile väiksel prooviringil... täitsa p**** mis tige väike putukas. Ja kui kuradi ebamugav. Täielik kart. Kalamaja tolmuste majade vahel erkoranž Exige oli täielik staar.

cyber wrote:Kes kohalik Stig on? :) Ei saa ju erinevaid juhte rooli panna..:)

ehk toodi autodega kaasa? või pigem klooniti :roll:

või tegelikult ju must Stig hävines mingil hetkel ära (jäi pinsile) ja valge tuli asemele (ehk meil siis penskar tuleb testima?)

EDIT: värvivead parandatud :oops:
Tegelikult ma olen normaalne....

räägitakse et ta joob hommikuti kuuma mootoriõli

ja lõunaks krõbistab marineeritud kolvisõrmi

__

reaalsuses eestis peale vabamäe väga palju rohkem pädevaid ajakirjanike ei tea

vabakas on vähemalt vormeliga sõitnud ja ta tekst on loetav...

__

I äm ö draiving gaad

starfild wrote:Hakatakse. Autoleht hakkab rinkal. Viper vs Corvette Z06 vs F430 vs Lotus Exige S. Kolm esimest eraisikute omad, neljas esinduse oma. Lotusega käisin ka ise eile väiksel prooviringil... täitsa p**** mis tige väike putukas. Ja kui kuradi ebamugav. Täielik kart. Kalamaja tolmuste majade vahel erkoranž Exige oli täielik staar.
sa kärutadki sellega Mööda Niine tänavat???
Seitsekümmend Viis