Mingi uus probleem jälle tekkinud

. Eile panin mootori sooja ja autost eemale kõndides jäi mootor täitsa lambist seisma. Ei hakanud turtsuma, ega midagi, vaid lihtsalt jäi vait, nagu oleks keegi süüte välja keeranud. Seda on viimasel ajal paaril korral ikka ette tulnud. Minu jaoks täielik müstika.
Peale seda, kui mootor välja suri proovisin uuesti käivitada ja siis juhtus miski mida mul varem pole selle autoga veel juhtunud.. mootor käis kohe kui võtit keerasin. Päris mitu kuud olen juba seda autot omanud ja siiani veab tavaliselt ikka paar korda ringi enne kui käima läheb. (Oleks päris meeldiv kui jääkski selliseks paugupilliks, aga see toimus vaid 1 korra ja pole kordunud.)
Veel oli erinev see, et kui tühuikäigul gaasi vajutasin, siis jättis korraks vahele, justkui kütet ei saaks piisavalt peale, kuid peale väikest turtsu ronisid pöörded normaalselt.
(Päris 1. kord kui tühikäigul välja suri samamoodi, siis (VIST)

juhtus veel midagi huvitavat. Jõudsin sihtpunkti ja enne kui ise jõudsin võtit puutuda jäi mootor ISE seisma. Kui käsi võtit puutus, sai starter korraks voolu taha, nii umbes 1 sekundiks. Imelik oli asja juures see, et just oli mootor välja surnud ja võti oli endiselt "ON" asendis ja ma ei olnud jõudnud veel teda keeratagi "START" asendi- või "OFF" asendi poole kui starter voolu sai. See tundus nii ebaloogiline, et siiani kahtlustan mingit meelepetet

)