Nipet näpet sportwagoni juures

Tervist!

LAhenduse tagaakna kojamehele ma juba sain, nüüd veel teevad muret tagumised el. aknad mis ei taha korralikult joosta, ise arvan et lihtalt pole ammu kasutatud ja tahavad ehk näppimist.

Samas ühe tagaukse kesklukk ei tööta-vool ei tule peale, ehk asi vaid katkises juhtmes.

Põleb endiselt ka tulede hoiatuslamp kuigi omaarust olen kõik pirnid üle kontrollinud.

KAs kellelgi on tuttavad jamad ja ehk ka mingeid soovitusi.

Sõidukiks Sportwagon 2.0 2001 a

lase aknad alla, sura natuke silikooni akna servast siinidele, võta uksepistikud lahti puhasta ära, lase WD 40-ga üle ja keera uuesti kokku

tulede koha pealt-> kontrolli uuesti (numbrituled, udutuled vaatasid üle?)
Tegelikult ma olen normaalne....

uksepistiku võtsin lahti ja sinna ei tule vool peale seega asi veidi enne ukse sisse minekut. Aknad püüan õlitada, vaatame mis saab.

Tuled said kontrollitud aint nr tuled veel jäänu ja pidurituled. Ega kindalaeka tuli ikka ei loe? See küll mu meelest ei tööta

Kas see on ka normaalne et tundub kuidagi uimane madalatel pööretel kw kohta, kuigi jah autol kaalu ju on. kuskilt 3000 rpm pealt tuleb uus hingamine ja hääl.

:roll:

selle võluasja nimi on variaator, mis keerab sisselaset umbes 2800 pöörde juures piisavalt, et oleks kohe tunda (ehk siis tegelikult kah muutub auto erksamaks ja võimsamaks)-> see, et allpool mootor uimane on-> täiesti normaalne (jõudu pole, siis läheb ka kütust vähem)

ja tegelikult on ka alla selle maagilise releeklõpsu jõudu piisavalt :wink:

:roll:

tankimise ajal keera püstol umbes 120 kraadise nurga alla maa suhtes, siis on korras (ja lukustab alles täispaagi juures) :lol:

see on üks huvitav fenomen Alfa juures (ma ei tea ütki teist sõidukit, mis nii stabiilselt püstolit suvalise surve jures kinni lööks)

p.s. see fenomen on KÕIGIL Alfadel, mida kunagi tankinud olen... (bemmile nt piisab ka pisikesest nihutamisest)

ts wrote::roll:

tankimise ajal keera püstol umbes 120 kraadise nurga alla maa suhtes, siis on korras (ja lukustab alles täispaagi juures) :lol:

see on üks huvitav fenomen Alfa juures (ma ei tea ütki teist sõidukit, mis nii stabiilselt püstolit suvalise surve jures kinni lööks)

p.s. see fenomen on KÕIGIL Alfadel, mida kunagi tankinud olen... (bemmile nt piisab ka pisikesest nihutamisest)

156-el ma sellise probleemiga kokku ei puutunud. 159-l tekib selline probleem vahest ja seda tavaliselt 3/4 paagi juures. Samas Maseratit tankides tekkis korra tunne, et osta kanister lase sinna sisse ja siis vala paaki.