Auto Teemaline Suvaline Pläma

olen hetkel ebaadakvaatne

seda kõike tänu meie riigi eelarve täitumise nimel

ehk siis veelgi täpsemalt

tarbin maksustatud alkohoolseid jooke

küsimus selline

kas sõna kodanik

on kuidagi seotud kuidagi tigudega

rõhk sõnapoolel koda, loomulikult 8)

Klubi teemasse:

Eesti Alfa Romeo Klubi on tegelikult täitsa olemas, isegi juriidiliselt. See asutati aastal 2000 ning mõnel aastal aktiivsemana, mõnel passiivsemana on see sõpruskonna ja meilinglistina toiminud aastast 2002. Klubil on ka kodulehe avaleht http://www.alfaromeoklubi.ee/ mida saaks edasi toimetada, kui asjaliku toimetaja leiaks. Klubi tegevuseks on olnud valdavalt ürituste korraldamine, millistest mõned, nagu Kiire Alfa ja Automobile Bello on saanud traditsioonideks. Sisuliselt oleme pidanud klubi liikmeteks kõiki, kes on klubi üritustest mõne korra osa võtnud. Juriidikaks, liikmelisuse korraldamiseks ning kõigeks muuks pro formaks ei ole olnud ei aega ega ka asjaajajat. Seega, kui tunnete huvi klubi tegevuse vastu, siis jälgige reklaami siinsamas foorumis või võtke ühendust jaan@alfaromeoklubi.ee .

Jaan

köh köh - ei tahaks torkida, kuid olgem siiski korrektsed.

raamatupidaja ütleb, et kui klubi (mtü) pole 3 aastat esitanud ühtegi dokumenti tegevuse kohta loetakse ta automaatselt juriidiliselt mittetoimivaks...

jne ;)

Et siis kellele ja mida? Ma kohe täitsa tõsimeeli küsin..:D Liikmete üldkogule? Riigile? Jõuluvanale?
E.T. wrote:raamatupidaja ütleb, et kui klubi (mtü) pole 3 aastat esitanud ühtegi dokumenti tegevuse kohta loetakse ta automaatselt juriidiliselt mittetoimivaks...
Eesti Saabiklubi ja foorum

eestile on kombeks kaks presidenti korraga 8)

selle juriidilise korrektsuse kohta küsiks, kui roos pole kolm suve õitsenud, kas lugeda ta mittetoimivaks?

küsige targemate käest kuhu ja mida peab laegutama - ma ei oma ei raamatupidamislikku ega juura haridust paraku... püüan siis siinkohal paari sõnaga võtta kokku asjad, nii nagu mina neist aru saan:

tegevustest jääb korrektse asjaajamise puhul rahaline jälg, mille kohta peab aru andma maj aasta lõpus. ehk siis raha ei käi käest kätte sulana ja sahkerdades. selline asjajamine on pigem sõprus v tutvuskond!

toimiv klubi omab põhikirja, eesmärki, liikmeid, juhatust... jne

liikmeks ei saa lugeda ometi umbmäärast seltskonda näiteks foorumlasi või meelevaldset 1 inimese poolt koostatud meilinglisti inimestest kelest paljudpole aastaid ühestki tegevusest osa võtnud.

ilmselt ei ole loogiline ka 1 inimeseline juhatus - mis kõlab rohkem nagu diktatuur (eriti ilma üldkoosolekuta).

_

hetkel on see klubindus kudagi lollilt välja kukkund...

paar aastat tagasi, kui suure hurraaga prooviti vana keha elustada, kalvo, harti ning jaani eestvedamisel, see aga tulemusi ei andnud ja selle peale sündiski Alfasport MTÜ, et oleks arve mille kaudu asju ajada ilma hirmuta, et maksuamet leiab eraisiku arvelt mingid salapärased liikumised ja hakkab huvi tundma võimaliku tulu osas maksmata jäänud maksudelt.

Nüüdseks vanast kehast ainsana elumärke andev Jaan pakkus juba kevadel, et ehk tahaks mina võtta Alfaklubi elustamise ainuisikuliselt (või koos stellega) enda kanda.. aga siis millegipärast jäi see just Jaani poolt pooleli, kuuldes juba toimivast MTÜ-st... põhjusi selliseks otsuseks ei ole mul kahjuks teada aga emotsionaalselt raske on lugeda avalikku mõtteavaldust, kus otsitakse taas initsiatiivi ja tegevat liha alfaklubile...

niipalju võiks üksmeelt olla, et saaks 1 pisikese margihuviliste seltskonna toimima ilma lõhestamata! minul hakkab tasapisi võhm igal juhul välja minema sellest vindumisest ja olen valmis ükskõik millisel moel toimima, et edaspidi ei oleks negatiivseid emotsioone elus!

täna siis juhtus esmakordselt minuga

see mida olen vaid juhtunud kuulma teistelt

75-l luli tagumine ratas alt ja veeres rõõmsalt vastassuunas

Vesse viadukti poole :lol:

kardan, et keegi tahtis ratast öösel omastada aga midagi tuli vahele

ja loomulikult ei keeratud mutrikesi enam tagasi

eelmine päev vahetasin sumpal kumme ja jätsin auto

alla laskmatta tungraualt, perkele :evil:

ise sõidan ja mõtlen, et ei tea kas mõni kumm pingutas sumpat liialt

sinna kuhu pole vaja ja sellest kah selline kolin

nüüd on siis kenade suurte aukudega veljekene omast käest võtta

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P

rääkimata kadunud poltidest

kuidas augud rummus?

__

kurat, peab ikka loll olema, kui alfaratast varastama minnakse... see ei sobi ju ühegi enamlevinud auto alla...

75 evib minuteada auguvalemit 4x98 v 5x98 sõltuvalt mootorimahust ;)

sul oli vist väiksem mootor, seega 4x98... mõni Ladamees ehk üritas itaalia ratastega oma sovjeediruuna omadusi parendada? rohkem sellise auguvalemi peale midagi ei meenu hetkel !

Nat wrote:sul oli vist väiksem mootor, seega 4x98... mõni Ladamees ehk üritas itaalia ratastega oma sovjeediruuna omadusi parendada? rohkem sellise auguvalemi peale midagi ei meenu hetkel !

Oot oot,kuda sa räägid siin foorumis on ka üks Ladamees(võimalik,et isegi neid rohkem),see olen mina :lol: ,nüüd ma olen solvnunud! :cry: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

4x98 on jah 75 kõikse nutusemal variandil (üheküünlatehnikas rida4)

ülejäänud omavad 5x98 auguvahet

peale Alfade ja Ladade leiab muuseas 4x98 valemi ka Fiat'i, Lancia alt
Tegelikult ma olen normaalne....

ma ei usu, ei ole nõus uskuma, et keegi siit kommuunist üldse oma käe sirutaks salaja varga kombel võõra vara järele.

__

TS jutus on iva... itaalia auguvalem :D

kõike ei jaga pea ju õhtuhämaruses... tom cruisi samurairolli kõrvalt poole silmaga foorumisse kiigates...
Last edited by E.T. on 18 Aug 2008, 13:14, edited 1 time in total.

Anthrax wrote:Paarile vanemale seatile kõlbab see valem ka.

selle all mõtled ilmselt Ibiza/Malaga nime kandvaid Fiat'e (vastavalt siis Ritmo ja Regata), sekka ka marbella, panda, 127, 130, ronda jne jne jne

ehk siis Fiati põhjale ehitatud Seat'id jah... üllatus üllatus-> kasutavad Fiati veljevalemit :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....