panen sis mõned pildid ka,kahjuks on need vanad aga ajavad ehk asja ära
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
http://www.carrating.org/car.php?15285
eks ta natuke ikka erilisem on kui tavalised gtv d.
kahjuks ei ole sisust pilte hetkel muidu lasin kirsipunaselt mattmustale üle minnes keskkonsooli värvida,vahetasin kellad ära mis asuvad keskkonsoolis panin sinna turbo.air-fuel and temp,kütuse jäägi jaoks panin tule kuna põleva tulega saab sõita kusagil 80km. siis ei olnud see kell vajalik.
vahetatud veel turbo lõdvikud uute silicon hoside vastu,ning panin peale Walbro pumba,välimuselt lasin veljed uuesti värvida ning värviparandusi lasin teha.
tulemas veel kohe kohe rihmavahetus ja väntvõlli simmeri vahetus.need siis ongi kaks ainukest viga mis hetkel pead murravad kahjuks ainult pean tast loobuma sest otsustasin bike kasuks ja vaadates olemasolevate gtvde hindasid saan mina tast 95 kilo ...
Talvel on tõsiseid raskusi ta hoidmisega eelmine talv seisis kuivas garaazis oma-arust kuid siiski tekkis peale 3 nädalat seismist mootorile selline korrosiooni kiht et jube andis kevadel nühkida.Aga plaanis veel lähitulevikus sportwagon osta kui leian mõne kenakese.
tegemist gtv puhul on väga palju hoolitsust vajava autoga.....siis ta teenib sind hästi...ei kurda ega kehtse midagi.kütusekulu sain ka 2.0 v6 turbol 8,3 keskmiseks ainult kiitused sellele mudelile.kahe aasta jooksul olen vahetanud ainult rattalaagrid esimesed koos amortide ja parempoolse õõtshoova.2 näd tagasi sillakontrollis oli kõik korras nii et pole see veermik nii nõrk koht midagi kuigi kasutasin ligi üle poole aasta 40 kõrgusega rehve.
turboga pole midagi teinud üritasin rõhku tõsta aga pierburg valve astub niipalju vahele et 1,5 juures tekib fuel cut.hetkel sõidan 1,0 ja ülerõhk 1,2
kuuldavasti ei pidavat üle 280 hobuse esisild vastu pidama eriti hästi.Aga ma pole ka kindel.
plaan oli G28 peale panna aga jäi kahjuks see mõte pooleli.
otseselt polegi müüki teda paisanud teaksin et reaalselt müügiga turul võisteldes teiste GTVdega ma ei saaks ta eest nii palju õnneks jääb see isend sõprusringkonda.saab temaga ikka vahel minna veel teid silitama
talvel sõitmise soovitan ära unustada.. see auto ei ole selle jaoks.