Auto Teemaline Suvaline Pläma

alfa on teinud küll eksperimendi korras busse, kuid minuteada pole need just laialt levinud...

aga mis ja kui palju on kuulda uuest mudelist 8C, on seda oodata eestisse ka?(või on juba mõni?)

usinintz wrote: aga mis ja kui palju on kuulda uuest mudelist 8C, on seda oodata eestisse ka?(või on juba mõni?)

uuuupsi, see oli nüüd ikka nali, ma loodan? :roll: :roll: :roll:

neid tehti 500 tk.

otto tshii spaiderit tehakse 500 tk.

otto thsii gta-d 100 tk. (kui Meo emafirma nõusse saab, siis 2010. aastaks, sajandaks juubeliks)

otto tshii?

mis pergel see siis peaks olema? (loed saksa kirjandust jah :lol: )

ametlikult on 8C siiski otto cilindri (ehk kaheksa silindrit)-> C tähistus on pärit ennesõjaaegsest ajast, kus AR nimetas oma mudeleid (silindrite arv)C(töömaht)

näiteks 8C2900 tähendab kaheksa silindrit 2900 cm3; samamoodi ka 6C1750 või näiteks 6C2500

-----------------------------------------------------------------------------------

Bussidest:

AR on toonud busse :roll: ja ka veoautosid (kuid vaevalt, et mõnda AR kaugliinibussi nägid-> need on kõik väga arhailised :roll: )

Alfa Romeo 900

Image

siis veel näiteks 140A

Image

Alfa Romeo Mille (1000)

kuna bussi pilti ei leidnud, siis veoki pilt ("nägu" on ju sama :roll: )

Image

Küll aga on südamega varustet "utilility sõidukid"

Lisaks Romeo seeriale näiteks ka AR6 (ehk siis Ducato)

Image

ja näiteks AR8 (ehk siis Iveco Daily)

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

üldjoontes sampalju, kui suuremal osal teistel ümbernimet sõidukitel

Mark on teine, mudel on teine... tehnika on sama (paar kolm erinevat kruvi/mutrit ja ongi kõik :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:otto tshii?

mis pergel see siis peaks olema? (loed saksa kirjandust jah :lol: )

ei loe, ei oska lugeda saksat :oops:

a itaallased seda va tähte umbes niimoodi ütlevad. :)

vahepeal tekkis selline küssa, et

ega keegi pole kursis sellega kuidas on lood

võimsamate masinate maxsustamisega

igasugu hirmujutud on liikvel aga mida teie arvate

või teate 8)

inz164 wrote:vahepeal tekkis selline küssa, et

ega keegi pole kursis sellega kuidas on lood
võimsamate masinate maxsustamisega
igasugu hirmujutud on liikvel aga mida teie arvate
või teate 8)

Hetkel pole sellest enam jutu tehtud,tundub et asi on vaibumas,kuid meie poliitikuid teades,tuleb ennem maailma lõpp kui nemad millegist loobuvad,kust saaks ainult maksumaksjalt raha kerjata :lol:

Ise pakun,et see maks võidakse kehtestada küll,kuid millal seda ei oska öelda. :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Karta on, et tagant järgi ei saa seda teha juhul kui tehakse. Siis ma ju kah koheset LUXmasina omanik :D

(ja kõik need kipsimehed, kes ehitusbuumi ajal ostsid a8 ja 7sed bemmid :D)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

nende meeste masinad on JUBA müügis... lisaks ka väiksemad arendajad kelle rahavoog takerdus müüvad oma LUKSUST

löö kasvõi A24 lahti ja vaata üsna uue luksuse müügi mahtu ;)

starfild wrote:Tänases Autolehes kasutatud auto testis Alfa 166. Lihtsalt, et 166 omanikud saavad lugeda ja kindlasti kõvasti vastu kärkida :)
Ei oskakgi midagi suurt vastu kärkida, ainult et tagumiste istmete ruum sõltub sellest, kes ees istub. Minu järel võib ka pikkem inimene lõdvalt tunda...

Midagi hullu ei olnud tõesti Alfa kohta kirjutatud.Mõnes asjas küll pandi natuke mööda, aga arusaadav.Pildil on müügi auto,mis varsti müügis juba terve aasta :!:

Minagi käisin seda kunagi nillimas aga läbisõit oli minu jaoks palju u.200000km.Nüüd vaadates kuulutust on kõvasti tagurpidi sõidetud 135000km :?: Maailmas ikka juhtub veel imesid :D

furby wrote:Pildil on müügi auto,mis varsti müügis juba terve aasta :!:
Minagi käisin seda kunagi nillimas aga läbisõit oli minu jaoks palju u.200000km.Nüüd vaadates kuulutust on kõvasti tagurpidi sõidetud 135000km :?: Maailmas ikka juhtub veel imesid :D
Omaniku sõnul ta on sõitnud sellega umbes üheksa kuud... Nii palju kui sõitis, nii kaua ka müügis? :)