hammas rihm ja nukk võllid

nati valest kohast ess uuri ve :lol: ? põhimõtteliselt on rihmaseibil märk-mis läeb seal rihmaseibi taga oleva teravikuga kokku ja siis on need nukkvõlli märgid mis ma sulle näitasin...ja siis ongi paigas... ja tegelikkuses on nukka fikseerimiseks ka metallist rakkised aga see suht liigne luksus...

:lol: teema pole lukkus niikaua kuni keegi seda lukku pole pand 8) ja siin võib seda arutelu jätkata küll-asjast rääkides, siis jah klappikambrikaaned tuleb maha võtta...-muidu nukvõlle näha ei õnnestu, kuid kui rihm üle visand, siis kas pole põhjust arvata et klappid ka kõverad? aga igatahes kui ka on kõverad, siis klappikambrikaaned naq nii vaja maha võtta 8)

Tänud VML-ile :)

Rihma sain ilusti peale kuid ühe mootoripoole klapid on kõverad (moto klõbiseb hirmsasti).

Uus mootor garaazinurgas ootamas ning peab nüüd mõtlema kas vahetada kaaned või terve mootor välja. Viimane aga parasjagu jama varjant, sest kliima sai just täidetud ja tõenäoliselt peaks selle mootorivahetuse käigus uuesti tühjaks laskma.

Oskab keegi äkki öelda kas tagumine plokikaas tuleb maha kui mootor auto peal on?

8) tuleb ikka... mul 24 klappiline isend ja just lõppetan peale tagasi panekut... seega kui sul ainult tagumine osa kõver siis 12 klappilisel asi palju lihtsam teostada... et kui nõu või abi tarvis siis anna märku-mul manualid olemas... 8)