mis ülevalt võtmisse puutub-> kui sidur sõidul märku ei anna, siis pole suurt midagi karta (minu 164 sidur võtab näiteks üsna alt ja väga lühikeselt kuna lisasin hoova ja kolvi vahele natuke pikema "pulga"... tundub mugavam... eks see rohkem harjutamise asi on)
-------------------------------------------------------------------------------
Gaasi puhul mootori mitterikkumine-> kui lähed ja ostad omale uue auto ja paned sinna gaasiseadme peale, siis tehasegarantii ei kehti juhul, kui tehas ei ole ette näinud gaasi kasutamist.
Lisaks tasub vaadata korraks gaasi ja bensiini kütteväärtust; põlemistemperatuuri; gaasi ja bensiiniaurude levimiskiirust; süttmiseks vajalikku kontsentratsiooni jms... ehk siis elementaarseid füüsikalis/keemilisi erinevusi...
Ja muuseas-> gaasi hind ei jää selliseks, nagu see praegu on (ei tasu unustada autogaasi aktsiisi, mida bensiiniga võrreldes veel peaaegu polegi-> Ka Eestis kehtib alates 1. maist Euroopa Liidus kehtestatud aktsiisimaks 100 EUR/t. Kuni aastani 2009 -> nagu juba kuulda on, siis minnakse sellega uutele kõrgustele

)
-------------------------------------------------------------------------------
Airbäg'i tuluke on armatuuris kõige vasakul ning koosneb kahest pirnist ja peab igal süüte keeramisel kaheks-kolmeks sekundiks süttima-> kui see ei sütti, siis on 99% tõenäosusega kas pirnid välja keeratud või kogu süsteem maha monteeritud. Tõsi küll-> seda vaid juhul, kui tegemist on airbagiga varustatud mudeliga (vahel on rooli vahetusega tõstetud lihtsalt bäägiga rool peale). Kuna sisupilti ei ole siis ei julge kindlalt väita, et sellel autol üldse airbag olema peaks (
164 plankversioonid olid osaliselt ilma bäägideta)->
samas ega airbag ei ole ka asi mille pärast auto ostmata jätta (minul ei ole seda näiteks kunagi vaja läinud-> loodetavasti ei lähegi)
P.S. 155-l ei ole airbagi tulukest armatuuris olemaski

samuti ei olnud IMHO seda ka enne FL-i 164 juures (tõsi küll bäägiga varustati vaid US versioonid)
EDIT: Teema teist korda juba korrastatud-> proovime tsiviilseks jääda

Tegelikult ma olen normaalne....