Auto Teemaline Suvaline Pläma

ärge muretsege kodanikud, see ei hakka kunagi lendama. :wink:

kui ma ei eksi, see ja veel mitmed müstilised pildid (mida, antatagu andeks, pole aega hetkel otsima hakata) on pärit mõne aasta taguselt 'joonistusvõistluselt'. kunagi oli neist ka siin foorumis juttu.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

käisin tankimas-> tanklas kus tavaliselt ei käi.....

meeltesegaduses liikusin vale tankuri juurde ja lasin paagi triiki täis 95-te :oops:

tulemus nüüd käes-> nii pealevoolu, kui tagasivoolu KÜTUSEVOOLIKUD andsid täna hommikul kapoti all saba :evil: :evil: :evil: (kusjuures pealevoolu oma olen juba välja vahetanud)

MIS KURADI PASKA MEIL KÜTUSE PÄHE MÜÜAKSE?

see, et oktaanarvu suurendamiseks lisatakse igasugu keemiat, on selge, aga nende sümptomitega julgeks pakkuda, et senise kerosiinisegu asemel, on hakatud kasutama lisaks ka suuremas koguses etanooli (no juu siis on üle)

¤%&%¤%#¤//(/&&%¤¤#¤#%#&/&¤&%¤&%"¤%¤(/()=(/&&¤&%¤)%

P.S. venna e36-te tabas sama saatus tõenäoliselt (pole veel kapoti alust lammutama jõudnud)
Tegelikult ma olen normaalne....

kuna ma ei ole veel 100% kindel, et see ei ole mingi imelik kokkusattumus siis veel ei ütle...

...yeah right... kaks autot samade sümptomitega...

kontsern, mille nimi algab L tähega :evil:

P.S. ega tegelikult mingit vahet ei ole, suuremalt jaolt müüakse sama kütust kõikjal :x

Aga sa võta sellest bensiinist proovid ja pöördu kuskile.. Ehk aitab säärane kodanikualgatus päästa teiste autosid.

Ise olen L-iga algavast tanklaketist saanud vaid normaalseltpõlevaid ja mittepõlevaid kütuseid.. nälginuid mitte..

IRW@võta proov ja pöördu kuskile :x

Kas tead seda, et meil ei normeerita lisandite kontsentratsiooni kütuses?

Ehk siis-> kui tahkeid osakesi [eriti] ei ole ning kütuse oktaanarv vastab, siis ei ole üldse oluline, millega see põlemine saavutatud on [uuritud teema juba] :evil:

Pealegi on ju bioetanool "loodussõbralik" kütus :P

P.S. meil ei normeerita isegi mitte plii sisaldust (mis on "pliivabal" kütusel mitukümmend korda kõrgem, kui mujal euroopas)

P.P.S. positiivse noodina-> nüüd on põhjust ühe hooga ka fuel-rail'i, regulaatorid ning pihustid üle kontrollida 8)

:roll:

pagan-> praegu mõtlema hakates olen viimased kaks nädalat tankinud neljast tanklast... võibolla õnnestus lihtsalt saada L...... kaasabil lõpuks kokku omavahel mittesobivate lisandite "kokteil" :?

ka teine mainitud sõiduk on käinud mitmes erinevas tankas [osaliselt need ka kattuvad]

siis ei jää midagi muud üle, kui oodata kas 155 voolikud samuti saba annavad või mitte [õhtul L...... tanklast läbi minema :? ] :evil:

pergel-> ei tahaks sellega riskida eriti

Miskit peaks olema võimalik ikka: Sina oled teinud kõik vastavalt autole kehtestatud nõuetele (Alfa ette nähtud sõitma ka 95-ga) kuid auto on rikutud. See tähendab, et tankla(d) on süüdi. Mis nad valesti tegid, ei ole tarbija mure.

Pealegi on ju bioetanool "loodussõbralik" kütus.. Müügu nad või kastreeritud konnade silmi aga nad peavad tegema seda vastava sildi all.

Tundub, et tankida tuleb kogu aeg ainult ühes tanklas, vältimaks võimalust, et tekib iseenesest plahvatav "kokteil".. Parem karta kui kahetseda.

MorzokMan wrote:Pealegi on ju bioetanool "loodussõbralik" kütus.. Müügu nad või kastreeritud konnade silmi aga nad peavad tegema seda vastava sildi all.

Tundub, et tankida tuleb kogu aeg ainult ühes tanklas, vältimaks võimalust, et tekib iseenesest plahvatav "kokteil".. Parem karta kui kahetseda.

:mrgreen:

Sooduspakkumine-> AINULT TÄNA 95E müügil 0,3% kastreeritud konnade silmamunade ning 2% bioetanooli seguna-> 19.50-> hooli loodusest ja osta kütus meilt

kõrvaltoimete tekkimisel konsulteerige oma psühhiaatri ning remonditöökojaga

edaspidi olen igatahes targem ja tangin vaid ühest tanklast, siis on kindel keda süüdistada :evil:

EDIT: Praegune visuaalne vaatlus tuvastas voolikul ümberringi terve suure seltskonna lõbusaid, väikseid ja armsaid praokesi (ehk siis leke ei ole mitte ühest kohast vaid kogu vooliku välispinna ulatuses) :evil: sekka ka pisike korpulentsusfaktor (umbes 2 mm) -> seega tundub, et ma võibolla siiski süüdistasin ühte L tanklat ennatlikult (eks õhtul paistab, kas voolikul sisepinda üldse veel on :lol: või on voolikusein paberõhukeseks muutunud :roll: )

Politseinikud pakuvad Viimsis alfameestele

mehmel tagaistmel istet 8)

Hea võimalus kohtumisteks väljaspool rajapäeva

kõik osalejad saavad konstaablilt diplomid 8)

nii juhtus see täna kui me kodanik Stenniga

kohtusime Nissani diivanil

huvitavaid lugusid kuulevad politseinikuonud

igapäevaselt kõigilt meilt kes me tagaistmel

tõtt vannume 8)

mul on täna sitt tuju, sestap küsingi.

:twisted: Mis sa selle postiga öelda tahad?

Et rikkusid liikluseeskirju, sind tabati sellelt teolt ja seaduses ettenähtud korras karistati?

mul on ka sitt tuju

ausalt

_

kütan halge alla ja kallan õli ka veel peale:

pakun, et puänt jäi kirjutamata

palju setu ALLA TINGIS !!!

stay tuned!

_
Last edited by E.T. on 24 Sep 2008, 20:39, edited 1 time in total.