Alfa Romeo

Q4-ja peal olev ridaneli peaks olema suurus-ressurss suhtes ehk parim.

1,8 on lihtsalt 2.0 nõrgem modifikatsioon ja 2,5 pole proovind, ei tea. Aga tavaline 2liitrit-4silindrit-8klappi-8küünalt liigutab seda kere edasi päris usinasti.

Alfa Romeo

MorzokMan wrote:Q4-ja peal olev ridaneli peaks olema suurus-ressurss suhtes ehk parim.
1,8 on lihtsalt 2.0 nõrgem modifikatsioon ja 2,5 pole proovind, ei tea. Aga tavaline 2liitrit-4silindrit-8klappi-8küünalt liigutab seda kere edasi päris usinasti.

2,5 vahetati 16V tulekuga välja (liiga sarnased said)

täisnahksisu oli küll võimalik saada :roll: aga seda vaid lisaraha eest WB V6 peale-> kuna neid toodeti hullupööra palju (V6 üldse kokku 7.198, milledest uskumatu paarsada peale updeiti), siis ei ole isegi mõtet unistada :mrgreen: prantsuskeelses pamlfetis on vaid kirjana olemas-> ühtegi pilti tehasepoolsest nahksisust 155-l näinud ei ole (poolnahkkatteid ei liigita ikkagi nahksisuks-> siis peaks näiteks e36 olema plastsisuga... kuna istmetel plastkate selja taga )

:lol:

hauever-> tegelikult on prantslastel olnud välja pakkuda ka 2,5l 24V V6 Alfa 164-le (mis on olemas ka viimaste 164-de kleepsulehel) aga mida sellest hoolimata mitte kunagi mitte ainsamaski eksemplaris ei ole tehasest 164-le peale pandud
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo

umm, hr proffessor, mida te suitsetate ?

155 Q4 tehase modifikatsioonis v6 mootoriga ei tehtud. või siis olen ma vale informeeritud
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Alfa Romeo

K.Kotkas wrote:umm, hr proffessor, mida te suitsetate ?

155 Q4 tehase modifikatsioonis v6 mootoriga ei tehtud. või siis olen ma vale informeeritud

tegelikult tehti :twisted: (ehk siis TI :twisted: ehk siis DTM :twisted: )

aga antud fraas on kontekstist välja rebitud ning kasutab alatult ära minu ebaõnnestunud tsitaati :arrow: tsitaat oleks pidanud olema ilma Q4 teemalise lauseta

Seega korrektne sõnastus oleks:

MorzokMan kirjutas:

2,5 vahetati 16V tulekuga välja (liiga sarnased said) ....

-------------------------------------------------------------------

:roll: aga tänan küsimast, ma juba kaks nädalat ei suitseta mitte midagi 8)
Tegelikult ma olen normaalne....