Q4-ja peal olev ridaneli peaks olema suurus-ressurss suhtes ehk parim.
1,8 on lihtsalt 2.0 nõrgem modifikatsioon ja 2,5 pole proovind, ei tea. Aga tavaline 2liitrit-4silindrit-8klappi-8küünalt liigutab seda kere edasi päris usinasti.
Alfa Romeo
#198MorzokMan wrote:Q4-ja peal olev ridaneli peaks olema suurus-ressurss suhtes ehk parim.
1,8 on lihtsalt 2.0 nõrgem modifikatsioon ja 2,5 pole proovind, ei tea. Aga tavaline 2liitrit-4silindrit-8klappi-8küünalt liigutab seda kere edasi päris usinasti.
2,5 vahetati 16V tulekuga välja (liiga sarnased said)
täisnahksisu oli küll võimalik saada

hauever-> tegelikult on prantslastel olnud välja pakkuda ka 2,5l 24V V6 Alfa 164-le (mis on olemas ka viimaste 164-de kleepsulehel) aga mida sellest hoolimata mitte kunagi mitte ainsamaski eksemplaris ei ole tehasest 164-le peale pandud
Tegelikult ma olen normaalne....
Alfa Romeo
#199Klassika.

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Alfa Romeo
#201nädalavahetusel stockholmis, otse eesti maja ees - giulia super - in the flesh
...väga super, nimi täitsa kümnesse
...oma poolt tundi seisin ja vaatasin
[/url]

Alfa Romeo
#202Mida kõike välja ei mõelda.

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Alfa Romeo
#203Aitähh!!!
Mul oligi gta-st veelneed täringud puudu
Selverist?
Mul oligi gta-st veelneed täringud puudu

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Alfa Romeo
#204bnd wrote:Aitähh!!!
Mul oligi gta-st veelneed täringud puuduSelverist?
Automaailmast.

Alfa Romeo
#205Mul kah 33-s täringud.. Olid seal enne mind ja jäävad sinna peale mind. Sihuke talisman nagu 

Alfa Romeo
#206MorzokMan wrote:Olid seal enne mind ja......................
JA-JA

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Alfa Romeo
#207umm, hr proffessor, mida te suitsetate ?
155 Q4 tehase modifikatsioonis v6 mootoriga ei tehtud. või siis olen ma vale informeeritud
155 Q4 tehase modifikatsioonis v6 mootoriga ei tehtud. või siis olen ma vale informeeritud
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Alfa Romeo
#208K.Kotkas wrote:umm, hr proffessor, mida te suitsetate ?
tegelikult tehti

aga antud fraas on kontekstist välja rebitud ning kasutab alatult ära minu ebaõnnestunud tsitaati

Seega korrektne sõnastus oleks:
MorzokMan kirjutas:
2,5 vahetati 16V tulekuga välja (liiga sarnased said) ....
-------------------------------------------------------------------

Alfa Romeo
#209Panen siia kui kellelegi huvi pakub Inglis keelse jutu kuidas üks kodanik välismaal oma 155 taastas Päris muljet avaldav töö on tehtud
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-155 ... oject.html
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-155 ... oject.html
Alfa Romeo
nooh kui juba 155 peale jutt läks siis mõned "kuuneljad" http://videos.streetfire.net/video/alfa ... 175710.htm
kõlarid põhja afkoorss
EDIT: see kah veel muidugi