õlivõtmine / kompressiooni ebaühtlus silindrite lõikes etc võib olla ka pelk kinnijäänud rõngas (pikast seismisest / vähesest hooldusest jms)
nan nan naa
istu sisse, keera võtit
vaata kuidas tühikäik on...
kaabi natuke ringi... kui mingeid auke ei esine minekus ja suitsusaba taga ei ole nagu pihta saanud hävitajal, siis süda las otsustab!
ja kui ikka tõeliselt meeldib, siis on eestis oskajaid kes 33 ellu äratada suudavad!
O:Alfa Romeo 33,või 155
#17Alfistiman,sul Alfa Romeo 33 905 või 907 töökorras käimakasti pakkuda on(millel kõik käigud töötavad),kui on siis mis hinnaga? 

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#19Naaber on 24 aastane, aga ta pole selle autoga ise juba mitu astat sõitnud, see on tal rohkem venna käes olnud, vend ise 30+ ja mõlemad on suht rahulikud sõitjad minuteada.Kle hujoobin ütle,kui vana su naaber on,siis tean kas too on palju sellega paarutanud kruusal,kardan et moto võib päris hõre olla,ning TÜViga probleeme tulla?

#20Mul on pakkuda üks "jubekorralik" punane 155 1,8ts; 95kw; vla.93´.
Läbisõit 120tuh.(eestis 14tuh. serv. raamat) Mulle sattus ta väikse mootoriveaga (seetõttu ka saksas aastaid seisnud)! Hind: vähemalt 25 tuhat.
Läbisõit 120tuh.(eestis 14tuh. serv. raamat) Mulle sattus ta väikse mootoriveaga (seetõttu ka saksas aastaid seisnud)! Hind: vähemalt 25 tuhat.
#21alfatar wrote:Mul on pakkuda üks "jubekorralik" punane 155 1,8ts; 95kw; vla.93´.
tundub jutu järgi igati korralik,kuid mis motoga juhtus,hetkel ikka korras?

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#22Sellel "jubekorralikul" jõudis kätte kunagi aeg, millal oli midagi mootori sees näppida. Igatahes oli keegi sinna ühe üleliigse mutika ekslema jätnud, kõik kuulasid, noogutasid- sõita ega osta keegi ei julenud. Eks ta siis seisis nii kaua, kui üks kord hulgiostu tagajärjel minule sattus. Siin sai ta uue komplektse plokikaane ja oligi asi korras. Ja nii onngi see punane sõber just nii vähe kilomeetreid mõõtnud.
"Jubekorralik"- MÜÜDUD ( 23.11.08 )
Loodan, et on ustav kaaslane kooliõpetajast uuele omanikule!
"Jubekorralik"- MÜÜDUD ( 23.11.08 )
Loodan, et on ustav kaaslane kooliõpetajast uuele omanikule!