Auto Teemaline Suvaline Pläma

:roll:

kunagi ennevanasti, kui ma veel tööriistu müüsin, siis oli Fermil olemas profisari...

tean mitut kodanikku, kes siiani nendega ringi müttavad... samas, kui makitad ja metabod järjekindlalt kõrbesid :roll:

Asi ei ole mitte tööriistas vaid mehes kelle käes see on (mäletan isikut, kes ei suutnud kõige kõigemate tööriistadega üle nelja päeva tööd teha...)

Üldiselt aga tasuks meenutada, et Ferm ei tee ise mitte s...agi :wink: Puhtalt holding :roll:

aga pesurite osas-> oma positiivsed mälestused miskist suht odavast plastkorpusega seadmest... (no ei tule nimi meelde)

Igatahes soovitaks otsida selline agregaat, mis ei eelda eelsurve olemasolu ning millel kindlasti oleks peal survelüliti (ehk siis kui päästik lahti lasta, siis lülitab pumba välja-> mälestustest jälle... 90% rikkis pesuritest olid, kuna "aga ma ainult korraks jätsin selle sisse"- umbes 10 minutiga kuumeneb pump üle ja kiilub kinni- pumba jahutus on ette nähtud läbiliikuva vee baasil... kui vesi ei liigu, siis tekitatakse asjalik keeris koha peal ning mingi hetke pealae ongi soss...)
Tegelikult ma olen normaalne....

Suured tänud kõigile,kes viitsisid vastata! :)

Leidsin kuurist ühe peaaegu tutika veepumba,millel on parajad näitajad,vaja läheks ainult surveklappi,ning siis saaks sellest pumbast teha survepesuri,mis peaks andma survet kuskil 100-200 bari,see peaks ideaalne olema!?

Kuid milline surveklapp!? :roll:

Üritan niisama hetkel vaadata,et ehk saaks sellest asja,ning siis oleks väljaminek väiksem,sest ei pea üldse midagi maksma,kuid kui asja ei saa siis ostan ikkagi korraliku surveka ära! :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

bnd wrote:Veepump ja kuni 200bar, hmmm :roll:
Selle pumba täpne nimetus peaks vist olema keerispump,peal on vee hulk

300L minutis!? :roll:

to mrt:

Sel hüdromaadil on peal ju ainult max 10bari,see surve jääb väheseks ju? :roll:

Ah krat ma ei viitsi kah leiutama hakata,ostan siis ikkagi surveka ära. :)

Kuna ma suur Itaalia fanaatik olen,siis oli valik ka kerge,ning välja sai valitud selline firma nagu (Annovi Reverberi) AR Blue Clean,kuna firmal on 50 aastat kogemusi pumpade,survekate vallas! :) http://www.annovireverberi.it/en/

Selline survekas siis mis 1 lehel on: http://www.annovireverberi.it/files/cat ... ies_LX.pdf

Sel survekal on roostevabast pump/mootor,ning automaatne väljalülitamine. :)

Mis sest et 100 bari,mul käed ja jalad küljes,nii et velgi võin lapiga ka nühkida, :lol: seda survekat plaanin rohkem põhja,koobaste pesu jaoks kasutada,ning ka kere puhastamiseks,velgede puhastamisega saan ka käsitsi hakkama. :wink: :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:roll:

pesemisteema jätkuks-> minge maximasse ja ostke oma jummala pesuehtne 8C klaasipesuvedelik :mrgreen:

maksab küll palju ja haiseb kah veidi aga... ikkagi 8C pildiga ja puha :lol:

kahjuks ei ole jõudnud veel pilti teha :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

spark wrote:
alfanatico wrote:...pane siis konks ja muistne lohisti :lol:
kumba soovitad, kas "skifi" vüi "subrjonokit" 8) ... pole küll küsinud, aga vaevalt, et ka konksu annab panna (vähemalt sama lihtsalt, kui 147 või 156-le) :P
Subrjonok on siis hää kui tal tugevdused sisse on keevitatud,muidu on jama,kuna suurte raskustega tõmbab käru kõveraks,enda subrjonokile on tugevdused sisse keevitatud,ning on päris sirge,kuid onu subrjonikil pole tugevdusi,ning käru on juba lääpas,sellega seoses tuli meelde et onul peab vist varsti seda tööd tegema hakkama. :lol: