Suvaline PLÄMA vol 2009

Tuleme kuuse juurde ikka tagasi :D

Jõuludel olgu ikka õige kuusk toas, annab ikka kuidagi teist tunnet.
Ma tavaliselt olen ikka ise metsas käind, Valgamaal ja Tartumaal on lapikesed, kus võib omaniku soolapüssi kartmata käia (kui ise endale jalga ei tulista :D )

Aga inimene on laisk ja ei tahtnud kuidagi metsa minna ja kuidagi ei leidnud ka aega ja seepärast möödasõites kasutasin kõikvõimsa kaubanduse pakutavaid teenuseid. Ma lihtsalt mõtlen, et kuidas saavad tegelt hinnad nii erinevad olla linnade vahel.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2009

bnd wrote:Tuleme kuuse juurde ikka tagasi :D

Jõuludel olgu ikka õige kuusk toas, annab ikka kuidagi teist tunnet.
Ma tavaliselt olen ikka ise metsas käind, Valgamaal ja Tartumaal on lapikesed, kus võib omaniku soolapüssi kartmata käia (kui ise endale jalga ei tulista :D )

Aga inimene on laisk ja ei tahtnud kuidagi metsa minna ja kuidagi ei leidnud ka aega ja seepärast möödasõites kasutasin kõikvõimsa kaubanduse pakutavaid teenuseid. Ma lihtsalt mõtlen, et kuidas saavad tegelt hinnad nii erinevad olla linnade vahel.
Eks kõik tahavad majandussurutise ajal ratsa rikkaks saada,ning mis siis neil inimesi lüpsta pole. :lol:
Vaevalt seal väikestes linnades niipalju inimesi on kes käivad näiteks Tallinnas,või mõnes teises suuremas linnas,kus kuused odavamad! :lol:
Aga jah rohkemat nagu polegi öelda,et kuulakem koos seda laulu edasi:DEPRESSIIVSED EESTI VÄIKELINNAD,KUS KELDRIPOODIDES ON JUBE KÕRGED HINNAD! :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2009

Lehitsesin siin igavusest vanu teemasid, vaatasin ürituste alt, et küll on meil huvitav elu olnud.
Tabasalu, Rapla, Sauga, jäärada jne....

Aga lugedes ajakirjandust, on sellega vist selleks aastaks ühelpool, kes ikka tahab masinat lõhkuda, kui ei tea, kas remondiks raha jätkub.

Olid ajad :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2009

kui korvistmetel ja traksidel mingid paberid olemas on siis peaks saama ta legaalselt arvele, muidu tuleks vist jah läti registrisse jätta probleemide vältimiseks.

Suvaline PLÄMA vol 2009

äkki keegi teab liikluseeskirju rohkem
§81. Asulas peab juht andma teed tähistatud peatusest välja sõitvale D-kategooria ühissõidukile.
sellest saan ma aru ja annan ka teed, suunaga antakse märku vahetult peale peatusest liikuma hakkamist.

aga kas peatusest välja sõitmine on ka keeramine kohe teisele rajale??
täna oli juhus kus keerati julmalt ette (üks trollijuhtijanna :) )... tegelikult ma aimasin teeb seda
sest siis, kui ma veel ühistranspordiga sõitsin 8) sai tihti seda kogetud
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2009

See on juba reavahetus.. aga eks ühistranspordi lenksuväänajad on siukse kurja sõidustiili sisse harjutanud. Kohati oleks neil muidugi korralikult sõites ka suht võimatu liikuda.

Suvaline PLÄMA vol 2009

Mu tuttaval läks auto mahakandmisele, kui buss hakkas keerama vasakust reast bussipeatusesse ja ta jäi bussi ning posti vahele. Minuteada jäi tema süüdi. Kuskilt on meeles ka see klausel, et kui sõiduauto asetseb bussi keskkohast tagapool, siis on sõiduauto juba süüdi.
a.k.a Anthrax