"oled oled Paide..."
Suvaline PLÄMA vol 2009
#77sarjast:
mis siis kui see oleks tulnud nõukogude liidust?
mis siis kui see oleks tulnud nõukogude liidust?
Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2009
#78Miks müügi alafoorumi all on kolmel korral AR asemel AF kirjutatud... :icon_eh:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#79Sten wrote:Miks müügi alafoorumi all on kolmel korral AR asemel AF kirjutatud... :icon_eh:
Igatahes enam ei ole
Suvaline PLÄMA vol 2009
#80Vastus võlausaldajale:
Vastusena Teie nõudmisele koheselt kustutada võlgnevus Teie äriühingu ees teatan, et seoses ülemaailmse majanduskriisiga toimub meie firmas võlgnevuste likvideerimine allkirjeldatud viisil:
Kõik tasumisele kuuluvad jooksvad kuludokumendid, samuti väljamaksmisele kuuluvad töötasud ja tasutavad riigimaksud, aga ka varasemad õigeaegselt tasumata arved ja maksed laotakse ühte virna.
Pärast hoolikat segamist valitakse nende seast juhuslikult välja 3 maksmisele kuuluvat dokumenti, millised tasutakse esimesel võimalusel.
Seega, kui Te veelkord lubate enesele taolises sobimatus toonis võla tasumise nõudmist, siis olen sunnitud kahetsusega teatama, et Teie nõuded loosimises ei osale.
Vastusena Teie nõudmisele koheselt kustutada võlgnevus Teie äriühingu ees teatan, et seoses ülemaailmse majanduskriisiga toimub meie firmas võlgnevuste likvideerimine allkirjeldatud viisil:
Kõik tasumisele kuuluvad jooksvad kuludokumendid, samuti väljamaksmisele kuuluvad töötasud ja tasutavad riigimaksud, aga ka varasemad õigeaegselt tasumata arved ja maksed laotakse ühte virna.
Pärast hoolikat segamist valitakse nende seast juhuslikult välja 3 maksmisele kuuluvat dokumenti, millised tasutakse esimesel võimalusel.
Seega, kui Te veelkord lubate enesele taolises sobimatus toonis võla tasumise nõudmist, siis olen sunnitud kahetsusega teatama, et Teie nõuded loosimises ei osale.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#81Meie pikki romaane kirjutavad sõbrad on tagasi
Lugegem nende jutte ja saate targemaks
Lugegem nende jutte ja saate targemaks
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 
Suvaline PLÄMA vol 2009
#82http://www.youtube.com/watch?v=U-3DQpiJ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Suvaline PLÄMA vol 2009
#86enne tembeldamist meenuta korraks oma leitud itaalia diskole ning siis mõtle sellele, et rasked ajad on käes :icon_thumbup:alfanatico wrote:kill-koll ts loll :icon_moron: :icon_wave:
seega never sei never
aga vot tulebki, mis siis teed
Suvaline PLÄMA vol 2009
#88esmalt perearsti poole :icon_thumbup:
ja siis citymotorsisse (on renoo ju nissani omanik)
Suvaline PLÄMA vol 2009
#89ega pole kaugel aeg kui tuleb alfa virtuaaltuuningu topik avada, mida rõvedamat kraami tuleb seda rajum
...ega alfasid ei saagi ju enam ilusamaks tuunida, sesmõttes loogish :icon_roll:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#90see lahendas olukorra mis värvi sa oma vanaauto peaks värvima ja millise sisu tegemaalfanatico wrote: ...ega alfasid ei saagi ju enam ilusamaks tuunida, sesmõttes loogish :icon_roll: