SaabSpeed 2009.
#16no ma arvan, et üle 80 auto ei tule välja..
Aga suure tõenäosusega ei jõua me sinna lähedale ka mitte. Kui 50 täis saame on juba vägagi hästi.

Põhimõtteliselt võiks siis ju ka auto maa-õhk-maa tüüpi raketi külge moneerida sry, raketiga pukseerida. Esikoht oleks garanteeritudE.T. wrote:ta lihtsalt ei liigu omal jõul (mis ei ole reeglite kohaselt takistuseks)
või ma eksin.
speedest 1000EUR race (1km), AC mile ja One Mile Challenge võiks ehk olla. Need sellised traditsioonilised juba..Giuseppe wrote:Kas sellist üritust see aasta veel tulemas? Kange tahtmine oleks oma paremat jalga sirutada aga antud kuupäev ei sobi mitte üldse...
hea mees..E.T. wrote:kuidas ei pääse:
Tehnilises kontrollis kontrollitakse muuhulgas roolimehhanismi, pidureid, rehve, vedrustust, vedelikulekkeid, juhi turvavööd, aku- ja kapotikinnitust ning keredetailide kinnitusi. Kuna kontroll teostatakse välitingimustes ja ilma eriseadmeteta, siis on sellise kontrolli ulatus ja efektiivsus piiratud.
ta lihtsalt ei liigu omal jõul (mis ei ole reeglite kohaselt takistuseks)
või ma eksin.
Aga ehk saad peakorraldajatelt uurida, kas lubatakse? Hetkel hakkab juba reaalne hirm tekkima, et saab auto selleks ajaks sõidukorda, sest üleeile sai suurte pingutuste toel kast alla panudu ja mootor tagasi oma kohale tõstetud. Nüüd veel mõned pikad õhtud nokitsemist ja siis saaks juba esimest sellekevadist käivitust teha.cyber wrote:Sa tahaks Maseratiga tulla? Vat ei tea lubada... mina pole peakorraldaja.