SaabSpeed 2009.

no äkki saab mingi auTOMATkastilise tagaveolise väikse mootoriga käkerdise välja räägitud mis reeglitele vastab
nalja peab ka tegema ju...

iisak oma 850 polegi veel kirja pand?

SaabSpeed 2009.

aga,

reeglid ei keela ju pmst võistlusautol läbida trassi mõne kõrgema koostekvaliteediga veoki slepis, plaormil vms
ja pukseeriva auto margi kohta puudub igasugune piirang... olgu siis selleks kasvõi F1 võistlusauto :P

(ma ei ole muidugi reeglitest ridagi lugenud kui aus olla ja vabandan, juhul kui seal siiski peaks olema reglement pukseerimise kohta).

SaabSpeed 2009.

kuidas ei pääse:

Tehnilises kontrollis kontrollitakse muuhulgas roolimehhanismi, pidureid, rehve, vedrustust, vedelikulekkeid, juhi turvavööd, aku- ja kapotikinnitust ning keredetailide kinnitusi. Kuna kontroll teostatakse välitingimustes ja ilma eriseadmeteta, siis on sellise kontrolli ulatus ja efektiivsus piiratud.

ta lihtsalt ei liigu omal jõul (mis ei ole reeglite kohaselt takistuseks)
või ma eksin.

SaabSpeed 2009.

E.T. wrote:ta lihtsalt ei liigu omal jõul (mis ei ole reeglite kohaselt takistuseks)
või ma eksin.
Põhimõtteliselt võiks siis ju ka auto maa-õhk-maa tüüpi raketi külge moneerida sry, raketiga pukseerida. Esikoht oleks garanteeritud :D

Kas sellist üritust see aasta veel tulemas? Kange tahtmine oleks oma paremat jalga sirutada aga antud kuupäev ei sobi mitte üldse... :(
Alfaholic since 1997

SaabSpeed 2009.

Mõtlesin siin vahepeal poolnaljaga, et tuleks 318bmw-ga :twisted: Sellel on ropult jõudu(83kw) mida raske maha saada :D
Aga kuupäev ei sobi.
Minge ikka mõni Alfa ka.

SaabSpeed 2009.

Giuseppe wrote:Kas sellist üritust see aasta veel tulemas? Kange tahtmine oleks oma paremat jalga sirutada aga antud kuupäev ei sobi mitte üldse... :(
speedest 1000EUR race (1km), AC mile ja One Mile Challenge võiks ehk olla. Need sellised traditsioonilised juba..:)
E.T. wrote:kuidas ei pääse:

Tehnilises kontrollis kontrollitakse muuhulgas roolimehhanismi, pidureid, rehve, vedrustust, vedelikulekkeid, juhi turvavööd, aku- ja kapotikinnitust ning keredetailide kinnitusi. Kuna kontroll teostatakse välitingimustes ja ilma eriseadmeteta, siis on sellise kontrolli ulatus ja efektiivsus piiratud.

ta lihtsalt ei liigu omal jõul (mis ei ole reeglite kohaselt takistuseks)
või ma eksin.
hea mees..:) enamuses nendes punktides on EPIC FAIL kindlustatud..:) piisab ka "välitingimustes ja ilma eriseadmeteta kontrollist"..:) Kohustuslik tehnoülevaatuse olemasolu ilmselt nullib asja..:)
A vähemalt hoiab teemat aktiivsena..:P

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida..:) Praeguse seisuga tundub "ainult Saabid" üritus tulema..:P Vabalthingavate klassis läheb rebimiseks 9-7x-i ja ... 9-7x teise sõidu vahel..:D Ehk üks Griffin ka pakub konkurentsi... Möödunud üritustest võin tuua näite, kus vabalthingavate esikoht läks 2.0 900NG-le, kiirusega vist 176km/h. Alfad peaks olema kergemad ja käbedamad..:P
Eesti Saabiklubi ja foorum

SaabSpeed 2009.

cyber wrote:Sa tahaks Maseratiga tulla? Vat ei tea lubada... mina pole peakorraldaja.
Aga ehk saad peakorraldajatelt uurida, kas lubatakse? Hetkel hakkab juba reaalne hirm tekkima, et saab auto selleks ajaks sõidukorda, sest üleeile sai suurte pingutuste toel kast alla panudu ja mootor tagasi oma kohale tõstetud. Nüüd veel mõned pikad õhtud nokitsemist ja siis saaks juba esimest sellekevadist käivitust teha.

SaabSpeed 2009.

Tere ka minu poolt.
Ma arvan, et selle ühe auto-eriti veel nii kõlava nimega- puhul teeme erandi.
Aga see jääb ka ainsaks :icon_shh:

SaabSpeed 2009.

Vabaklassi esikohad võtavad seekord baierlased. Suured ja võimsad.
Huvitav kas Joonas(joxs) oma punase 328i coupe alfakilleriga pole mõelnud sõitma minna?

SaabSpeed 2009.

mina lugesin klassideks

vabalthingav
turboga
diisel

kui alfabeeti menüüks kasutada siis on muidugi raskelt arusaamatu see klassifikatsioon

vabalthingav - ok... bensiin ja vabalthingav, diisel on ju eraldi klass
turboga - st kõik millel vurr küljes, k.a. diisel
diisel - see on siis vabalthingav diisel (eriti haruldane)

aga kindel on et eraldi klassina VABAKLASSI ei ole märgitud seal nimekirjas ;)
seega võib juhtuda et ka saabid killitakse BMW poolt vabahingavate bensiiniaure põletavate autode poolt ja luman näitab ehk saabidele itaalia tagatulesid :D

parandage, kes reeglid läbi on lugenud ja leidnud vastupidiseid märke .