Maserati 222 SR, 1994, Luman
#136seda loomulikult, aga kui antud mudelile parema siduri leidmisega raskusi tekib, siis alguseks on Pidurimeistri katetega ketas koos uue korviga kah üks alternatiive.
Uue sidurikomplekti leidmisega pole mingeid probleeme, originaali mida osad diilerid pakuvad saab tervelt 10k eest kätte. Samas ketta mõõdud on täpselt samad nagi E36 kerega 2,8l bemmil, kui minu andmed õiged on.uiskur wrote:seda loomulikult, aga kui antud mudelile parema siduri leidmisega raskusi tekib, siis alguseks on Pidurimeistri katetega ketas koos uue korviga kah üks alternatiive.
Vaikselt on ikka tööd edasi tehtud, aga see millal auto jälle kokku saab sõltub sellest, kuidas aega jagub. Hetkel seda just üleliia ei ole, nii et enne mai algust see kindlasti ei juhtu.AaduT wrote:Rahvas tahab tsirkust! :icon_clap:Luman wrote:To be continued...
...restaureerimisprotsess ja remont on kaks eri asja, ühte peaks nagu pildistama, teist pole oluline... tülikas on igaljuhul :icon_hi: ...mase urinat tahaks küll kuuldaE.T. wrote:tühja neist fotodest... (ma isiklikult ei tea kunagi kuidas ja millal neid tehakse... töötegemise ajal on ju käed tööd täis ja reeglina suht ebapuhtad peenelektroonika jaoks - ja siis kui asi valmis on ta valmis, mis seal enam pildistada... - eriti hämar on töökojas fotokaga kiibitsemine... kuda ma lähen teisel persetaha seisma fotikaga? ilmselt kl vaid minu psüühika tõrge, ei enamat).
tõsi ta on... ei tea kas raamatutasemele küll jõuab asi, aga plaan on väike filmijupp ja slaidshow teha nöE.T. wrote:restaureerimise juures on fotodel emotsionaalne väärtus + korraliku viimisltuse puhul hiljem ka auto elulooline esteetiline väärtus
ja ehitati ta ju bmw-le tagatulesid näitamaAnthrax wrote:Ma ütleks, et pool-BMW on nüüd
Ma arvan sama mis Erkigi,et see pole nüüd küll mingi asi,kui on kasutatud BMW analoog juppe!Anthrax wrote:Ma ütleks, et pool-BMW on nüüd
Return to “Natuke teistsugused masinad”