Suvaline PLÄMA vol 2009

spark wrote:
alfanatico wrote:
Anthrax wrote:Jep. Pole ressurssi, et isegi plämada.
plämakärbe :lol:
no okei :)

üks mees siin, käis kokasaates söömas :roll:
mida te seal jõite ... see valge asi klaasis ... koguse järgi justkui alkoga koks "white russian" näiteks :D
no kessiis säästuajal nii peenet kraami... ikka jogurtit :P
a noh, kui tasuta saab, siis tuleb ikka võtta, olgu või vedelseep või vesidispersioon klaasis :wink:

Suvaline PLÄMA vol 2009

:icon_think:

vedelseebi vesidispersioon... see on seesama, mida toompeal jagatakse või?

see asi, mida meie poliitikud nii tihedalt tarbivad ning mis ajab mullitama ja vahutama :icon_think:
Image
aga säästuajal tuleb jah igalt poolt kokku hoida... isegi grillipesuvahendite pealt
Image
P.S. selle toote tekst ilma pildita oleks :roll: :mrgreen: kuidagi häirivalt ... veider
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2009

tuli just mõte, et kui vale peaks olema küsimus/mõttearendus, et siin teemas oleks see OT ? :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2009

Anthrax wrote: Tervitused Stellele, keda nägin Tlnas piritateel.
peab corilla ostma, siis keegi ei näe :D Piirasin eile viimsis kaluri tänavat, ikka üheltpoolt ja teiseltpoolt

Suvaline PLÄMA vol 2009

Deem, kuhu me oma eluga jõudnud oleme; juba satuvad päisel päeval avalikus kohas pargitud Alfa Romeo-d(!!!) varuosade varguste ohvriks. Asi vist selles et mudel populaarsemaks muutunud ja varuosade turul nõudlus tekkinud...?
Igatahes :icon_censored: , igatahes!
Alfaholic since 1997

Suvaline PLÄMA vol 2009

bnd wrote:
Anthrax wrote: Tervitused Stellele, keda nägin Tlnas piritateel.
peab corilla ostma, siis keegi ei näe :D Piirasin eile viimsis kaluri tänavat, ikka üheltpoolt ja teiseltpoolt
Ja uuesti kolmapäeval vist Pronksi tänaval :icon_wave:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2009

ma veel nädal vast selle punasega tallinna peal hommikust õhtani liikvel, siis aga loodan taas ühe mugavama masinaga tallinna auklisi teid sõitma hakata

Suvaline PLÄMA vol 2009

Viimaste vereanalüüside järgi kinnitati,et olen tulihingeline AR armastaja, kuna vere hemoglobiin oli täpselt 155 ehk minu mudeli tunnus :icon_shocked: :icon_clap:

PS: Arsti poolt kontrollitud. :icon_hi:

Suvaline PLÄMA vol 2009

deuce wrote:Viimaste vereanalüüside järgi kinnitati,et olen tulihingeline AR armastaja, kuna vere hemoglobiin oli täpselt 155 ehk minu mudeli tunnus :icon_shocked: :icon_clap:

PS: Arsti poolt kontrollitud. :icon_hi:
teeb kohe kadedax :icon_cop:

Suvaline PLÄMA vol 2009

Tere, palun luba foorumi kuritarvitamiseks! :)
Siin on palju kenasid inimesi koos, äkki keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kellel on vaja korterit üürida?

Ühesõnaga, üürin välja oma korteri Tallinna kesklinnas, Tare tänaval. Pildid ja kogu info
leiavad huvilised siit: http://www.city24.ee/ID:592220" onclick="window.open(this.href);return false;.

Ehk nagu hüüatas korterit nähes kinnisvaraasjatundja: Romantikud, tähelepanu! See pakkumine on teile! :)
Esmast infot korteri kohta:
Teid ootavad vaikus ja rahu, linnulaul ja õunapuuõied otse akna taga ja otse kesklinnas! Maja juurest Viru Keskuseni 10 minutit jalgsi. Maja kõrval korrastatud park.

Korter asetseb läbi kahe korruse. Esimesel tasapinnal on köök, magamis- ja elutuba kaminaga. Teisel tasapinnal on avar vannituba ja väike vannitoa-esik riidekapiga.

Korter jätab väga avara mulje (mitteametlik üldpind 74 m2) ning on väga valgusküllane.

Sportliku eluviisi harrastajale sobib kindlasti staadioni ja sisehalli lähedus.
Kellel vaja kena elamispinda, võib ühendust võtta ka otse omanikuga, tlf 55571505.

Tänan tähelepanu eest ja pln andke andeks, et ei sõnagi alfadest seekord.