praegu plahvatas, et jutt on V6 mootorist

pole 100% kindel :icon_angel: , kuid sinna peaks koopast ja auto alt siiski ligi pääsema ilma poolt autot lahti lammutamata
mõned tunnid ja veidi vaeva :icon_roll: kui tõstuk ja tööriistad olemas on
kanali peale saaksin sõita kyll...et siis ikka ei ole nii keeruline seda sealt küljest ära saada?ts wrote:![]()
praegu plahvatas, et jutt on V6 mootorist![]()
pole 100% kindel :icon_angel: , kuid sinna peaks koopast ja auto alt siiski ligi pääsema ilma poolt autot lahti lammutamata
mõned tunnid ja veidi vaeva :icon_roll: kui tõstuk ja tööriistad olemas on
võttab sõnatuks :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_silent: !!! aga ma tänan infi eest.Giuseppe wrote:Lihtne see ilmselt olema ei saa: "Disconnect the battery, loosen the offside wheel nuts, raise the car and support, remove the wheel and splash guards, remove the aux belt, remove the down pipe, support the engine, remove the rear engine mount, SIMPLY remove the subframe (not liking this now are you?), alternator is now visible, disconnect the 2 wires, remove the 3 alternator mounting bolts, lower alternator out. Refiting is simply the reversal of removal. In all for a DIY'er your looking at 2 days.
In garage I'd drop the engine." http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147 ... 156-a.html
Vanasti öeldi sellisel puhul, et pirn põles läbi.... :icon_hi:Marat89 wrote:suht imelik on jah....et miks see akutuluke seal armatuuris ei põle...
isegi syyde sisse keeramisel ei põle...aga kui võtta voolu krokodega teiselt autolt ja ajada pöördesse siis hakkab vilkuma õrnalt...Stihl wrote:Vanasti öeldi sellisel puhul, et pirn põles läbi.... :icon_hi:Marat89 wrote:suht imelik on jah....et miks see akutuluke seal armatuuris ei põle...
Aga tõsisemalt rääkides: süüte sissekeeramisel, ma loodan, akutuli ikka põleb?
Sis on genekal ergutuspool maha põlenud, jah.Marat89 wrote:isegi syyde sisse keeramisel ei põle...aga kui võtta voolu krokodega teiselt autolt ja ajada pöördesse siis hakkab vilkuma õrnalt...
ok ma tänan abi eest.. :icon_hi:Stihl wrote:Sis on genekal ergutuspool maha põlenud, jah.Marat89 wrote:isegi syyde sisse keeramisel ei põle...aga kui võtta voolu krokodega teiselt autolt ja ajada pöördesse siis hakkab vilkuma õrnalt...
Return to “Tehnilised probleemid”