Kui ma Alfaga ka heitgaasidega kukun, söön oma püksid ära!
'93 1.4iboxer, päris otseläbi sumpa ei jää sest enne kat'i on pütt ja lõpus on sportpütt, ma ei ajagi neid tühiseid lisakw'tte taga, soov saavutada kergem hingamine. aga kuidas lamda hakkab külmemat mootorit näitama?? lamda asub mul mootori poolt tulles enne kat'i nii, et kõik mis mootorist tuleb läbib ennem lamda ja siis kat'i..VML wrote:oki-sai nati jälle teemat arendatud...aga kui vastata küsimusele mis on pealkirjaks siis ei ole cat just hädavajalik...-aga seda ainult nii kaua kuni pole vaja ülevaatusel käia... aga ehk täpsustad mis 33 sul on? mootor ja aasta...
kuidas se kat'i test muidu käib? kui seest tühjaks löödud siis väliselt justkui oleks kat olemas, kas nad siis lükkavad mingi vooliku sisse ja vaatavad sügavale läheb või kuidas...?sest liiga suuri näitajaid võib ju "vanaauto ja vanakat'i" süüks ajada.VML wrote:nu...kui sul seal paljas torustik siis tõenäosus põruda AUSALT teostatud ülevaatusel väga suur...-kus juures ega mu enda 33mel ka kat seest tühjaks löödud.... aga seda juba eelmise omaniku poolt...
VML wrote:... kuid jah...viise co korda saamiseks on läbi aegade leitud... ka ilma kati vahelepanekuta..![]()
Return to “Tehnilised probleemid”