Sülekas erroris
#1Tervitused. Mul sülearvuti ei taha enam aku pealt töötada, teine aku sisse, on okei (proovisin sõbra akuga). Siit küsimus, et kas te võib-olla teate mingit kohta kuskohast saaks soodsalt akut soetada?
Peaks olema ju ka koduelektroonika foorumeid,ning arvuti foorumeid kus saab kindlasti täpsema vastuse,see siiski rohkem auto foorum,siit võid küsida kust saada autole akut!Masinist wrote:Tervitused. Mul sülearvuti ei taha enam aku pealt töötada, teine aku sisse, on okei (proovisin sõbra akuga). Siit küsimus, et kas te võib-olla teate mingit kohta kuskohast saaks soodsalt akut soetada?
ei öelnudki :icon_thumbup:Siim4 wrote:mis ta valesti ütles?
minul näiteks on oluline vahe, mida siia postitatakseMasinist wrote:... postitan siia foorumisse? Kurat, see ajab ikka hinge täis küll... Mõtle veel, et Alfa mehed on normaalsed... Ikka ainult oma margis kinni. Minul näiteks vahet pole kas mersu klubi foorumisse postitav vend on mersu, sapperi, alfa või fordiga.
Mul oli ka sama mure et poes asi jube kallis ja ei raatsinud osta, hinnavaatluse foorumist sai aga uue asja poole odavamalt, nii et tasub uurida sealtMasinist wrote:Enamus poodides on sellised haiged hinnad, mõtlesin, et järsku teab keegi teist mingit maaletoojat või kedagi, kes odavalt müüks...