Sülekas erroris

Tervitused. Mul sülearvuti ei taha enam aku pealt töötada, teine aku sisse, on okei (proovisin sõbra akuga). Siit küsimus, et kas te võib-olla teate mingit kohta kuskohast saaks soodsalt akut soetada?

Sülekas erroris

Masinist wrote:Tervitused. Mul sülearvuti ei taha enam aku pealt töötada, teine aku sisse, on okei (proovisin sõbra akuga). Siit küsimus, et kas te võib-olla teate mingit kohta kuskohast saaks soodsalt akut soetada?
Peaks olema ju ka koduelektroonika foorumeid,ning arvuti foorumeid kus saab kindlasti täpsema vastuse,see siiski rohkem auto foorum,siit võid küsida kust saada autole akut! :lol:
Aga hea oleks kui paneksid kirja mis firma läppar,ning mudel on,sest vaevalt keegi ilma selleta aidata oskab! :wink:
Elektroonika poodidest peaks saama! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Sülekas erroris

eks ta on reklaamimaiguline üritus... jälgin huviga.
registreerus, tegi ühe posti ja seda teemal läpaka akud

kui asi läheb reklaamiks, siis lahkelt saab kasutaja postituskeelu :)
kui teema jääb soiku ja topicu autor vaikib jonnakalt pikka aega, siis läheb teema kustutamisele.

ikka parema alfafoorumi nimel

teie,
-e-

Sülekas erroris

Siim4 wrote:mis ta valesti ütles?
ei öelnudki :icon_thumbup:
aga tal on MB ning teeb alfafoorumis oma esimese postituse arvuti teemal
lihtsalt natuke naljakas... muud ei midagi. 8)

Sülekas erroris

irwww,ma mõtlesin et rizto post käis eeskõneleja pihta :D kasutaja Alfa Romeo 33 :icon_wtf:

Sülekas erroris

Jaa muidugi, tänapäeval on kõik ainult puhas reklaamitrikk... Isegi see, kui kütet tangid on reklaam vist teie jaoks - järsku proovivad näidata, et hea koht ikkagi... Ning mis sellest, kui mul on Mersu ning postitan siia foorumisse? Kurat, see ajab ikka hinge täis küll... Mõtle veel, et Alfa mehed on normaalsed... Ikka ainult oma margis kinni. Minul näiteks vahet pole kas mersu klubi foorumisse postitav vend on mersu, sapperi, alfa või fordiga. Ise teab millega sõidab. Postitasin siia, kuna sõbral on ka alfa aga noh jah, kohe automaatselt hakkab näkkupanek pihta... superlux...

Läppariks muidu on Sony Vaio PCG FXA47 . Enamus poodides on sellised haiged hinnad, mõtlesin, et järsku teab keegi teist mingit maaletoojat või kedagi, kes odavalt müüks...

Sülekas erroris

:icon_hi:
Masinist wrote:... postitan siia foorumisse? Kurat, see ajab ikka hinge täis küll... Mõtle veel, et Alfa mehed on normaalsed... Ikka ainult oma margis kinni. Minul näiteks vahet pole kas mersu klubi foorumisse postitav vend on mersu, sapperi, alfa või fordiga.
minul näiteks on oluline vahe, mida siia postitatakse :mrgreen:

kui Sa oleksid küsinud autoteemalist abi, siis oleks jutt hoopis teine (hoolimata sellest, millega sõidad või mis vaevab)

sülearvuti teemaline küsimus- kui tead, et akud on läbi on kuidagi väga väga kahtlase maiguga :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Sülekas erroris

Hehe, see on kyll yks huvitavamaid teemaarendusi..

Ettevaatust, nyydsest veel yks vihane MB juht alfade suhtes :icon_roll:

Igatahes, soovitan vaadata E-bayst ning sealt tellida, saab uue aku alates hinnaga 500-600.
Tuleb ainult natuke aega veeta ning otsida pisut.

:icon_thumbup:

Sülekas erroris

Masinist wrote:Enamus poodides on sellised haiged hinnad, mõtlesin, et järsku teab keegi teist mingit maaletoojat või kedagi, kes odavalt müüks...
Mul oli ka sama mure et poes asi jube kallis ja ei raatsinud osta, hinnavaatluse foorumist sai aga uue asja poole odavamalt, nii et tasub uurida sealt :wink:

Sülekas erroris

Teema lukku ja userile õppeban kuuks ajaks.
Ei ole vaja tulla plärtsuma teemal näkkupanek.

tänan tähelepanu eest!