Tere, juhtus selline "tüüpiline" viga, et sõites rahulikult linnas avanesid matsatuse saatel mõlemad turvapadjad, ilma mingi näiva põhjuseta. Juhtub... vist?
Selle tõttu on aga auto rool üsna koleda väljanägemisega. Ilmselt seda parandada ei saa ja pole ka mõtet. Või? Keegi äkki teab, kas on saadaval uut rooli, eelistatavalt ilma turvapadjata. Rool töötab iseenesest, vaid signaali ei saa lasta.
AR 96.a GTV rool
#2:icon_hi:
joonista mulle :icon_thumbup: rooli tegelik pilt, siis ütlen :icon_shifty:
mul on keldris
selline täiesti töötav bäägiosa olemas
mälu järgi paistab rooli sisemus enamvähem sama olevat- ehk on siis rool ise kah... kuskil peaks ka kogu see paukkäiblaialilendab mudru olema (kui huvi pakub, siis otsin üles )

EDIT: kui huvi on, siis otsin üles ja vajadusel vahetan ära (mul kogemus ja võtmed olemas- 5 min võtab aega umbes)
EDIT2: praegu meenus, et Sa vist Tartu inimene... seega vahetuse pakkumine langeb ära, kui Sa just Rapla või Tallinna kanti ei satu...
joonista mulle :icon_thumbup: rooli tegelik pilt, siis ütlen :icon_shifty:
mul on keldris

EDIT: kui huvi on, siis otsin üles ja vajadusel vahetan ära (mul kogemus ja võtmed olemas- 5 min võtab aega umbes)

EDIT2: praegu meenus, et Sa vist Tartu inimene... seega vahetuse pakkumine langeb ära, kui Sa just Rapla või Tallinna kanti ei satu...
Tegelikult ma olen normaalne....
AR 96.a GTV rool
#3Hei,
rooli kuju peaks olema sama jah. Sinu oma tundub ainult halli värvi olevat?
Natuke ülevaatlikum, kuid udusem pilt -
http://img2.imageshack.us/img2/8859/mg7990.jpg
Seda keskmist bagikonsooli siis oleksid nõus kauplema? Ei tea, kas jääb hall keskosa väga imelik musta rooliratta juures? Või saab seda kuidagi peenemini vahetada?
rooli kuju peaks olema sama jah. Sinu oma tundub ainult halli värvi olevat?
Natuke ülevaatlikum, kuid udusem pilt -
http://img2.imageshack.us/img2/8859/mg7990.jpg
Seda keskmist bagikonsooli siis oleksid nõus kauplema? Ei tea, kas jääb hall keskosa väga imelik musta rooliratta juures? Või saab seda kuidagi peenemini vahetada?
AR 96.a GTV rool
#4rooli pilt on tehtud itaaliamaa päikese all ja seal arvatavasti see vaid paistab hall- nagu armatuur, pedaalid jms-gi (mälu järgi on ikka must); kuigi mingi toonivahe võib täiesti olla (vähemalt mulle tundub, et värvilise logoga roolid on veidi tumedamad; seda aga ei näe enne, kui millegagi võrrelda on)
aga vaatan õhtul järgi
mis värvi ja mis seisus see on (loodetavasti muidugi leian ta üles
)
aga vaatan õhtul järgi

AR 96.a GTV rool
#6:icon_hi:
olemas- muidu on musta värvi aga
keegi on sinna kuldsed pimp my ride jooned markeriga peale teinud
mõtlema hakata, siis kuna kundle värv sobis üsna hästi käigukanginupule, siis proovisin ka "vana rooli" peale neid teha... kole jäi :icon_sick:
aga kuna tegu on tavalise markeriga, siis peaks see sealt ilusti maha tulema
kui huvi on, siis säti end mingil nädalavahetusel Rapla kanti või võta mõne tuttavaga ühendust, kes Tartu-Tallinna (või Tartu Rapla) vahel liigub :icon_thumbup:
olemas- muidu on musta värvi aga

aga kuna tegu on tavalise markeriga, siis peaks see sealt ilusti maha tulema

kauplema ei ole nõustobi wrote:Seda keskmist bagikonsooli siis oleksid nõus kauplema?

kui huvi on, siis säti end mingil nädalavahetusel Rapla kanti või võta mõne tuttavaga ühendust, kes Tartu-Tallinna (või Tartu Rapla) vahel liigub :icon_thumbup: