AR 96.a GTV rool

Tere, juhtus selline "tüüpiline" viga, et sõites rahulikult linnas avanesid matsatuse saatel mõlemad turvapadjad, ilma mingi näiva põhjuseta. Juhtub... vist?
Selle tõttu on aga auto rool üsna koleda väljanägemisega. Ilmselt seda parandada ei saa ja pole ka mõtet. Või? Keegi äkki teab, kas on saadaval uut rooli, eelistatavalt ilma turvapadjata. Rool töötab iseenesest, vaid signaali ei saa lasta.
Last edited by tobi on 14 Sep 2009, 16:11, edited 1 time in total.

AR 96.a GTV rool

:icon_hi:

joonista mulle :icon_thumbup: rooli tegelik pilt, siis ütlen :icon_shifty:

mul on keldris :mrgreen: selline täiesti töötav bäägiosa olemas
Image
mälu järgi paistab rooli sisemus enamvähem sama olevat- ehk on siis rool ise kah... kuskil peaks ka kogu see paukkäiblaialilendab mudru olema (kui huvi pakub, siis otsin üles )

:wink:

EDIT: kui huvi on, siis otsin üles ja vajadusel vahetan ära (mul kogemus ja võtmed olemas- 5 min võtab aega umbes) :wink:

EDIT2: praegu meenus, et Sa vist Tartu inimene... seega vahetuse pakkumine langeb ära, kui Sa just Rapla või Tallinna kanti ei satu...
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 96.a GTV rool

rooli pilt on tehtud itaaliamaa päikese all ja seal arvatavasti see vaid paistab hall- nagu armatuur, pedaalid jms-gi (mälu järgi on ikka must); kuigi mingi toonivahe võib täiesti olla (vähemalt mulle tundub, et värvilise logoga roolid on veidi tumedamad; seda aga ei näe enne, kui millegagi võrrelda on)

aga vaatan õhtul järgi :wink: mis värvi ja mis seisus see on (loodetavasti muidugi leian ta üles :oops: )

AR 96.a GTV rool

:icon_hi:

olemas- muidu on musta värvi aga :mrgreen: keegi on sinna kuldsed pimp my ride jooned markeriga peale teinud

:icon_think: mõtlema hakata, siis kuna kundle värv sobis üsna hästi käigukanginupule, siis proovisin ka "vana rooli" peale neid teha... kole jäi :icon_sick:

aga kuna tegu on tavalise markeriga, siis peaks see sealt ilusti maha tulema :wink:
tobi wrote:Seda keskmist bagikonsooli siis oleksid nõus kauplema?
kauplema ei ole nõus :wink:
kui huvi on, siis säti end mingil nädalavahetusel Rapla kanti või võta mõne tuttavaga ühendust, kes Tartu-Tallinna (või Tartu Rapla) vahel liigub :icon_thumbup: