Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR
#62Kaart piisavalt täpne! Mina pean minema nii ehk naa HEPAst võtme võtma, et me rajale saaksime, võime kohtuda HEPAS nendega kes ei tea kuhu sõita - ntx miski 9:45 ? Paljud tahavad ehk ka oma rehvidesse rõhku lisada enne rajale minekut 
Rapla raja näol on tegemist ikkagi AEGLASE ja TEHNILISE rajaga, II käik enamikel autodel !
Väljasõidualad on piisavat laiad, et jõuda suunda korrigeerida ja kiirust vähendada enne mõne objektiga kohtumist.

Rapla raja näol on tegemist ikkagi AEGLASE ja TEHNILISE rajaga, II käik enamikel autodel !
Väljasõidualad on piisavat laiad, et jõuda suunda korrigeerida ja kiirust vähendada enne mõne objektiga kohtumist.
#63Ja kes tahab ka natuke ka aega sõita siis soovitan soojalt abs-i kaitsme välja võtta,proovisin korra abs-iga autot ning sellega ei saanud üldse pidama.
#64ABS elimineerimine olgu siiski rangelt iga inimese oma tunnetuse küsimus - vähem kogenud sõitjal on lootus kurvist otse panna lohisevate ratastega efektselt. Sõit ei ole mõisa peale vaid treening ja seega pole ka kaotajaid!
EELKÕIGE ikkagi ohutus ja fun!
__
(alfadel on esimeste amordikannude juures kollased pistikud mille lahtivõtmine elimineerib ABS-i)
EELKÕIGE ikkagi ohutus ja fun!
__
(alfadel on esimeste amordikannude juures kollased pistikud mille lahtivõtmine elimineerib ABS-i)
#65Täpsustus 1->E.T. wrote:Kaart piisavalt täpne!
võime kohtuda HEPAS nendega kes ei tea kuhu sõita - ntx miski 9:45 ? Paljud tahavad ehk ka oma rehvidesse rõhku lisada enne rajale minekut

Täpsustus 2-> ma isegi ei mäleta, millal viimati hepas õnnestus töötavale manomeetrile pihta saada
Täpsustus 3-> mõeldud on seda hepa'i mis on bussijaama juures, seega need, kes sõidavad aranküla peale näitavast sildist mööda-> kui hepa vastas on raudtee, siis olete vales linna otsas

Jarmo wrote:JA kõige aeglasemas kohas on kiirus?
mina olen näiteks raja ääres ja lehvitan kurvalt

Tegelikult ma olen normaalne....
#66Võti on teises hepas,seal raudtee juures.(ma nii igaksjuhuks :icon_shifty: )
#67aga vot seal pole vist kunagi üldse mingit õhku olnudSiim4 wrote:Võti on teises hepas,seal raudtee juures.(ma nii igaksjuhuks :icon_shifty: )

Tegelikult ma olen normaalne....
#69Minu osavõtu tõenäosus, mis oli 50/50, kahaneb kahjuks tasemeni 0/100. JTS-i esisillas on vaja vahetada praktiliselt kõik mis vahetada annab ja Alfa läheb parandusse alles 19.oktoobril. Seega ei julge rajal väga räigeid manöövreid ette võtta. Võib-olla Jaani "otse ja kiiresti" võistlusele ehk!?
#70Furioso staatus muudetud... pole mõtet võtta suuremaid riske, kui tehnika ja vaim vastu peavad 

#71Mõtlesin, et tõstan jarmo ja alfanatico rapla kliimaarutelu mis päädis küsimusega, kas Raplas toimub liberada siia, aga tuhkagi... ära kadus hoopis. (minu madal modereerimisoskus ilmselt)
Vabandan postide kustumise pärast !
Raplas Naastrehviga peale ei saa,Lamelliga küta palju kulub.
Võibolla ongi lõbusam kui on libe?
ja Tegelikult ilm 2 ndl kaugusel võib olla +10C ja päike
Vabandan postide kustumise pärast !
Raplas Naastrehviga peale ei saa,Lamelliga küta palju kulub.
Võibolla ongi lõbusam kui on libe?
ja Tegelikult ilm 2 ndl kaugusel võib olla +10C ja päike

#72See on nüüd küll natukene naiivne lootus, et raplas jäärada sõita saaks. Me ei saa jäärada enamasti siis talvelgi sõita, sest jääd pole, rääkimata nüüd oktoobrist....
....rahu, ainult rahu.... .... küll kõik laabub.
....rahu, ainult rahu.... .... küll kõik laabub.
#73Mina tulen kohale kindlasti. :icon_roll: Ainult mõtlen veel kas rajale ka tulen, või jään pealtvaatajaks
155, 2x166, 159 ja 75?
#74Ilmaennustus on täna veel perfi Rapla jaoks
pilvitu taevas
tuuletu ilm
temp +4C
pilvitu taevas
tuuletu ilm
temp +4C
#75pilvitu on taevasE.T. wrote:Ilmaennustus on täna veel perfi Rapla jaoks
pilvitu taevas