Auto Teemaline Suvaline Pläma

ts wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Täpselt sama värvi ja sama sisuga masin nagu mul oli! :)
:icon_wtf: kahte erinevat tooni istmetega või :mrgreen:
Image
juhipoolne paistab olevat hoopis kurat seda teab kuskohast pärit

ja hinnateemasse- tegemist paistab olevat 1,5QV-ga... see on see 77kW mootoriga...
ma ei tahaks küll midagi seletada või nii aga 905-tesid on pea võimatu leida, veel vähem esimesi QV-sid (need on eristatavad hõbedaste konsoolipindadega)

ainus teine, mis müügist leidsin on siin:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei olnud kahte erinevat tooni,ühesugused olid! :lol:
ts Sa ikka pead :lol: ...ahastust tuleb peale mõeldes seda,et minu oma oli ka hõbedase konsoolipinnaga! :?
Ühesõnaga sellise eksemplari viisin ma vanarauda! :cry:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Paistab olevat 907 recaro iste
Image
sarnane küll

Ja sina,härra alfa romeo 33, osta see lõpuks ära ja tee korda, kaua sa lälised oma tädi alfast ja vanaisa siksist.

alfistiman wrote:
Paistab olevat 907 recaro iste
Image
sarnane küll

Ja sina,härra alfa romeo 33, osta see lõpuks ära ja tee korda, kaua sa lälised oma tädi alfast ja vanaisa siksist.
Ma rohkem ei lälisegi...ootan raha asjade paranemist,ning siis hakkavad asjad liikuma! :wink:
Ei taha mingit ronti ka osta,mille remondi alla peab panema kolme uue Alfa jagu raha! :wink:
Kui osta,siis ikka korralik isend,mille eest on hästi hoolitsetud! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:icon_think:

recaro oma kindlasti :roll:

siis peaks olema ilmselt 1,7QV st pärit (esialgu ei pööranud esimesele padjale tähelepanu ja tooni järgi oleks pakkunud kas 3 seeriat või VW-d)

aga tõepoolest ju said 907-d kah (saksapärased) ühte tooni istmed :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

:icon_hi:

küll mina mõtlesin, mis kurat selle pildiga valesti on
Image
et pole nagu täitesti 1,5QV... ja siis meenus-> tegisvad nad ju kunagi erimudeli saksa turule - see kandis nime 1.5 Monte Carlo QV (ehk siis Zenderi kerepaketiga QV)

seega on antud asi veel eksklusiivsem tegelikult, kui esialgu paistis
Tegelikult ma olen normaalne....

Auto sõidab aga ülevaatus saab oktoobri lõpuga otsa. Uue
ülevaatuse tegemiseks on vaja remontida. Mootor võtab õli, oli
probleem ka hetgaasiga. Kere roostetab põhja alt ja tiiva äärtest.
Auto üle 20 aasta vana nii ka kere. Vahetatud 2aastat tagasi siduri
korv, ketas, laager,tagumised piduri trummlid,klotsid,käsipiduri
trossid (peale seda vähe sõitnud).Autol on kesklukk ja alarm. Kui
alarm ära võtta saab veidi odavamaks.Fotodel auto
härmas.

Selline masin siis,mis Alfistiman soovitas. :)
Tundub päris korralik,kuid no keretöid ikka jaguks,tagumine vasak poritiiva äär tundub mädanenud olevat,ning ka bensuluugi ümbrus.
Ühesõnaga tööd jagub,kuid keegi võiks siit foorumist ära küll osta,sest ega meil selliseid masinaid palju liikvel paraku pole,ning keegi võiks ta korda teha,ise paraku just mootori pärast ei taha osta,sest selle kap.remont läheks päris kalliks! :(
Tahaks ikka masinat,millega saaks kohe sõita. :roll: :wink:
Pildid ka siis masinast:
Image
Image
Image

inz164 wrote:viljandi mnt alguses sõitis keegi härra musta 147-ga vastas minu tervitusele :icon_wave:
üle tüki aja keegi suvatses vastu tervitada 8)

Aga see olin mina:P

Millegipärast on mul tunne,et tuleb oma 33 P4 zender müüki lükata,pole enam üldse kuskilt otsast aega sellega tegeleda,isegi hoida pole kuskil,maale viia kah pole mõtet et siis kuus korra sõitmas käia.... :icon_eh:
Ma ei teagi nüüd kohe,kahju on kenast asjast :(
Image