147 navigatsiooni seadme setup cd

Ei oska keegi aidata?
Käima pannes töötab u 10s siis ütleb errori: " voice recognizer language change has failed. To restore system operation, insert the navigation disk and wait a few minutes for procedure to end." Ja kui panna saksast kaasa saadud cd siis ta veidi mõtleb ja ütleb uue errori: "Language change for speech recognition is impossible. Please contact an authorised dealer."
Sellise veaga läksin ka Pilotisse, sealt öeldi, et setup cd-d läheb vaja, tellisin sealt siis selle cd. Kuid tööle ei hakanud, tolle uue cd-ga ei muutu mitte midagi, aga ringi ta seal käib sest cd läheb kuumaks küll.
Sellest värgist on mul tehtud ka video, et kes arueisaanud mu seletamisest siis võin ka selle siia panna.

Igasugusest abist olen väga väga tänulik!
Kes suudab korda teha, võin talle rohkelt välja teha!

:icon_hi:

sellisel juhul panustaks seadme sisesele hääljuhtimissegadusele-> ma ei ole küll 100% kindel, kuid selle peaks saama ka välja lülitada.

Language setup on vist esmalt tehtud tehases- see tähendab, et põhimõttelsielt on kiipi kodeeritud kõik keeled, millest justnagu peaks aru saama. Kahtlustaks, et Sul on mingi lõunamaade versioon, kus default keeled on inglise ning itaalia/prantsuse kuid saksast saadud plaat toetab vaid saksa keelt?

Sellisel juhul ei ole setup plaadist kasu, kuna see teeb "restardi" vaid olemasolevatele keeltele (mille hulgas ilmselt saksa keelt pole)

testimiseks võiksid proovida kuskilt saada töötava plaadi-> kui see käivitub (kahtlustan, et ta seda ka teeb), siis pead hakkama uut naviplaati murestema :wink:

147 navi osas ei ole täiesti kindel, et sellel on piiratud kasutus, kuid meenub, et 166-l vist oli see loogiga, et eri turgudele tehti eri "kiibid"; samuti olen aga kindel selles, et saksa ja ka prantsuse turu jaoks loodud plaadid ei pruugi inglise keelt toetada (reeglina peaks olema tugi "šveitsi" tüüpi-> ehk siis saksa ning prantsuse keel)
Tegelikult ma olen normaalne....

Aga kuskilt pole ju saada seda plaati. Olen tõmmanud netist neid ja kirjutanud siis image cd aga pole tööle hakanud, lihtsalt ütleb käima pannes et cd error ja käib ringi lihtsalt.
Eestis vist polegi väga teisi 147 naviga, seega ei tea kust plaati laenata saaks.
Pealegist see uus cd mille tellisin Pilot-ist see on vin koodi järgi tellitud seega peaks nagu õige olema.
Auto on toodud saksast muidu.

Lisan ka video toimuvale: http://toru.ee/view/c78673a048e8
Kuidas seda saaks väljalülitada? Et kui hääl väljalülida siis ehk ta ei küsi seda enam vms...
Teoreetiliselt saan menüüd kastutada kiirelt u 10s.

:icon_think:

kas Sul on (mis tobe küsimus) ikka on :wink: infomenüü spido ja tahho vahel?

kui ma vaid mäletaks, kuidas sinna sisse saab :|

aga põhimõtteliselt peaks seal olema olemas ka keelevalik (spoken language vms)- kui sellest lahti saad, siis peaks see osa kaduma.

teine variant on vajutda roolil o)))) moodi nuppu lühidalt (see peaks samuti voice recognitioni maha võtma - seda küll vaid raadio jaoks, kuid kes teab)

P.s. kas plaadimängija iseenesest töötab või ei ole isegi plaati kuulnud (minu meelest sai navi samuti kuskilt infoekraani menüüst välja lülitada)?

Plaadipesa kohta niipalju, et Pilotist tellitud setup cd peale ei tee midagi, teeb sama mis suvalise cd peale.. cd error...

Sain siis navil hääle maha, ilmus set nav mute vms vasakusse äärde aga see midagi ei muuda siiski, ikka samamoodi.
Roolikohal olevast menüüst saan keeli küll valida, sama saan ka teha kiirelt tegutsedes naviga, aga see ei anna tulemust, olen proovinud ka nii, et mingi muu keel on sees ja siis panen plaadi sisse aga tulemust ei ole olnud :cry:

:icon_think:

aga kas täiesti resetti oled proovinud teha (akuklemm 15 min maas) või siis raadio/navi kaitse (peaks olema armatuuris 15A kaitse samakaua väljas)

samuti võid proovida navi üldse välja lülitada (peaks samuti infomenüü kaudu tehtav olema), ning mõne originaalplaadiga katsetada (poleks halb katsetada ka mingi puhastusplaadiga?)

akuklemmi olen hoidnud maas, kas see võrdub navile samamoodi nagu navi kaitsme maas hoidmisega ? või on tal enda aku vms?

Need plaadid mis mul on need peaksid olema mõlemad originaalid, mingitest puhastusplaatidest pole ise kuulnud midagi ega teagi kus neid laenata vms...
Pilot Motors vast ka ei oska sellega midagi teha, sest nemad ütlesid et seda cd läheb vaja aga nagu näha raiskasin tulutult 1200...

:icon_hi:

kui nende pakkumine oli, et vaid setup-cd probleemiga tegu, siis tasuks auto koos plaadiga sinna viia :icon_thumbup:

tegelikult olen ma 100% kindel, et navil ON sees olema selfdiag funktsioon (ehk siis tuvastab ise vead tarkvaras-riistvaras)

millegi pärast jätkuvalt kahtlustan, et probleem ei ole seotud riistvaraga vaid kuskil on softi enda hard error (vastasel juhul saaksid kas CD error või siis microphone not connected vea-> praegu videost näidatava vea suudan parimal juhul võrdsustada windowsi kuulsa sinise ekraaniga)

akuklemm teeb tegelikult enamvähem sama, mis kaitsme eemaldamine, kuid kaitsme eemaldamisel saab selle lihtsalt kiiremini tehtud :wink:

Praegu toimus midagi läbimurdvat, nimelt võtsin salongis suvalise 15A kaitsme välja, panin süüte sisse ja navi töötas. Kruttisin ja uudistasin siis asju kuid kui välja lülisin ja uuesti sisse panin siis enam ei töödanud, panin siis kaitsme tagasi ja proovsiin kaitsmega ja jälle ilma, kuid ikka lükkab errori ette:S
Mida proovida? kaitsmetega jamada?