Kas 75-e mootor sobib Ladale?
põhimõtteliselt sobib, kui käigukasti poolne ots ümber voolida

kuid.... Ladal on kast veidike teises kohas

ehk siis kas on võimalik?

ei tasu unustada, et 1,8 Nord on võrdlemisi väikse võimsusega, seega saad lada originaalmoto poolt väljasaadetavale võimsusele vaid veidike lisa 1,6 oma 90hp-ga vs 1,8 120bhp (kindlasti ei saa see olema päidpöörav püss

ja lõpetuseks-> teeme ikka nii, et AR-id sõidavad AR mootoritega ning Ladad oma mootoritega (või kui väga väga suur tahtmine on, siis kiika 2,0 poole)
pealegi on 75 kordi efektsem ükskõik mis mootoriga ladast

Tegelikult ma olen normaalne....
#4Jah,vägagi nõus eelkõnelejaga!Lugu nimelt selles,et tuttav tahab prillimäelt ühe mootori Ladale peale aretada
ja küsis nõu.Usun samuti,et lihtne see olema ei saa!
ja küsis nõu.Usun samuti,et lihtne see olema ei saa!
#5esiteks-> prillimäelt mina mootorit ei ostaks
teiseks-> kui tegemist tagaveolise ladaga, siis sinna peaks istuma nii mõnigi Fiati 2,0 mootor (124, 131 jne); teoreetiliselt õnnestub võibolla ka ritmo, argento jne peale sobitada (meenutame ajalugu ja ütleme-> VaZ= Fiat 124) ning seoses fiati ökoaegadega 80-datel kaldun arvama, et mootori kinnitused peaks suuresti samad olema
teoreetiliselt suurte ümberehitustega õnnestub vast ka pool bemmi (s.t. R4) sinna istutada (mootor, kast ja tagasild)-> ka see ei saa kerge olema muidugi
aga kui kindel soov ja tahtmine on ning teadmisi jagub, siis... ei ole midagi võimatut
p.s. tahaks võtta hetke et meenutada kõigile-> esimene Alfa, millel üldse midagi Fiati/Lanciaga pistmist oli, kannab tähist 164
kogu Alfetta seltskond (Alfetta, Giulietta, 79, 90 ning GTV) erineb kõigist teistest autodest nagu öö ja päev

teiseks-> kui tegemist tagaveolise ladaga, siis sinna peaks istuma nii mõnigi Fiati 2,0 mootor (124, 131 jne); teoreetiliselt õnnestub võibolla ka ritmo, argento jne peale sobitada (meenutame ajalugu ja ütleme-> VaZ= Fiat 124) ning seoses fiati ökoaegadega 80-datel kaldun arvama, et mootori kinnitused peaks suuresti samad olema

teoreetiliselt suurte ümberehitustega õnnestub vast ka pool bemmi (s.t. R4) sinna istutada (mootor, kast ja tagasild)-> ka see ei saa kerge olema muidugi

p.s. tahaks võtta hetke et meenutada kõigile-> esimene Alfa, millel üldse midagi Fiati/Lanciaga pistmist oli, kannab tähist 164

kogu Alfetta seltskond (Alfetta, Giulietta, 79, 90 ning GTV) erineb kõigist teistest autodest nagu öö ja päev

Tegelikult ma olen normaalne....
#6Vot siis
Aga mis selle Prillimäega on?
Suvel sai sealt käimar sebitud,selle üle ei kurda küll.

Aga mis selle Prillimäega on?
Suvel sai sealt käimar sebitud,selle üle ei kurda küll.
#7Üldiselt ei osata seal suurt miskit soetatud eseme kohta öelda. Siit tulenevalt peaks mootori täiesti pulkadeks võtma ennem, kui peale sobitada.
#8nu kui siksi aretama hakata, siis parem juba fiati 2,0 peale lüüa...-see on end seal tõestanud... ja üks variantidest pidi ka täiesti hästi otsa hakkama siksi kastile...nq olen kuulnud... 

#9olen kuskil lugenud vene foorumis et uks vend arendas seda 2.0 fiat mootorit 8 lada peale, ja asi pidi minema kokku minimaalse umber ehitusega, * proovin seda artikli ules leida*
#10siin void lugeda , tegu on 07 ladaga mille peale on pandud faiti mootor http://www.tuningportal.ru/autotuning/55/946/ see auto on ehitatud eestis.