Auto Teemaline Suvaline Pläma

spark wrote:moded - ettepanek
sulgege teema ja tehke Vol.2 ... või lukustate kui 100 lehte täis :)
idee oli versiooniuuendus teha siis, kui kaks aastat täis (ehk siis suvaline pläma käib aastase ning autoteemaline kaheaastase intervalliga :roll: ) :captain:

kui jumal annab [uskudes kondoomitootjaid, siis vol 3 asemel tuleb meteoriit :mrgreen: aga stiilne on ju siiski proovida]
Tegelikult ma olen normaalne....

AaduT wrote: Jään ootama ts :mrgreen:

Aga et siis asjad klaarid oleks:
QV = 24v
Q4 = 4x4

on nii?
QV on esiveoline ning kahes versioonis: 12V 147kW/154kW (katiga, katita) 1 põlve oma- eristub tavamudelist punaste niidikestega õmmeldud nahaga kaetud armatuuri, kerevärvi peeglite, optsionaalsete recaro istmete ja "spetsiaal" velgedega;
Image
Image
Image
Image
24V on vägagi haruldane versioon (selle peegleid vaadates ei tohiks 24V qv-ga tegu olla)-> erinevalt tavaliselt 24V-st sai see omale 171kW mootori ning sisu on eristatav samamoodi punase niidiga õmmeldud armatuur ning "QV" istmed-> orienteeritud külgtoele ;-)
Image

Q4 on aga jah 4x4 ja uuemate peeglitega
Image
Image
üldiselt on kõigil 164Q mudelitel olemas seadistatavad amordid (regular ja sport)

to ts:
Seega peaks siis sellel masinal mille ma ostsin olema nahatatud armatuur ja seadistatav vedrustus (olgu öeldud, et nii naiivne ma pole, et loodaksin selle toimimisele), on mul õigus?

Nii et 24v QV on siis esiveoline ja 171kw? - Ma seni arvasin, et kõik 171kw masinad on 4x4.

Aga mis minu musta värvi 164 tähis on?
S?

to jarmo:

pealt...?

Sinu autol ei ole erilisi tähiseid (Super tegelikult on ... ainumas... Super tähistab tegelikult kroomliistuga plastikuringi :wink: )

jah kui tegemist on QV-ga siis peaks sellel olema nahkistmed ning nahaga kaetud ja punase niidiga õmmeldud armatuur ja keskkonsoolil kaks lisanupukest (sport ja normal)

Q4 on nahaga kaetud armatuur ilma punaste õmblusteta (need üksikud- kunagisel Tom'i omal näiteks, millel punased niidid kellaploki ümber on omavad QV kellaplokki või on lihtsalt uuesti kaetud)

Koos FL-iga tulnud sisule mingil põhjusel eriõmblusi enam ei pakutud :wink:

täna sai natuke 155 siduriketta ostinguga tegeletud ja avastatud, et see peaks olema mitsubishi ja hyundai kettaga sama, isegi originaal koodid on samad, füüsiliselt pole veel proovitud aga olen üsna kindel, et tegemist on sama jupiga (orig koodid ja mõõdud klapivad), alfistidele peaks see hea uudis olema kuna aisini toode mitsule maksab 2x vähem kui sachi toode alfale

kiviarne wrote:Kas keegi oskab öelda kui palju võib maksta 166-e käigukasti alune mootori padi ja kust kohast selle saaks?
Küsi TRK-st, nad pakuvad ka b osasid, nendel on hind normaalne