Webasto

Autol peal webasto aga ta peaks olema sõidu soojendi. Autoks 166 diisel aastast -99.
Mure selles et webasto ei tööta. Tal on veel eraldi pump vahel, vaatasin et sinna ei tule voolu peale.
Pole tal mingit pulti ega midagi millest teda käima saaks lülitada.
On kellelgi veel autol peal selline asi? Kuidas see töötab, ehk siis igasugune info teretulnud. :thanksspin:

Webasto

Oli mul kunangi üx, millele ka oli Webasto ppeale ehitatud. Põhimõtteliselt siiski salongi ja mootori eelsoojendusex mõeldud. Ja toimis see ainult puldiga, ei mingit eraldi lülitust polnud. Mingi kaval pult oli- võimaldas kellaajaliselt programeerida.

Webasto

::itpnt::

ah sul pole üldse pulti?

siis ma võin noka lahti teha küll :roll:

aga üldse mitte hea uudisega... nimelt on autonoomsed eelsoojendid kõik puldist lülitatavad- lülituseks kasutatakse mooduleid, mis töötavad kas GSM pealt (umbes 4500.- ringi) või siis puldist (umbes 4000.- ringi)

kui seade on peal aga pulti pole, siis kaevu auto paberitesse ja proovi tuvastada mis seadmega on tegu ning kuskohas see paigaldatud on. seejärel mine maaletooja juurde ja uuri kui palju maksab ainult pult koos seadistusega ning kas seda on võimalik eraldi osta)

Juhul, kui seade paigaldatakse tehases (lisavarustusena) siis võiks eeldada ics-is mingit aux väljundil põhinevat lisafunktsiooni, mis võimaldaks süsteemi kellajaliselt programmeerida :wink: samuti peaks sellisel juhul toimima ka ukselukupult käivitusimpulsi andjana :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Webasto

Pole sellel seadmel pulti. Seade on paigaldatud tehases ja ei tohiks olla eelsoojendi vaid sõidusoojendi, kuna tegemist on diisel autoga ja see ei mõista talvel ise soojaks minna(vähemalt ma arvan et see on sõidusoojendi)

Webasto

Ka Fiati sõiduautodele pannakse sõidusoojendit, mis minuteada olid ilma puldita.
Minu kogemus piidrub vaid Voyageri sõidusoojendiga, mis hakkab tööle vahel juba tüütult kõrge temperatuuri juures. Nt suvel, kui on veits jahedam öö olnud... hommikul käivitades paneb selle tööle. Töötamise lõpetab, kui salongi pole vaja enam kütta. Väga imeliku loogikaga tundub olema. Kui mootor on soe, siis saab välja lülitada ainult siis kui kliima välja lülitada mõneks sekundiks. Iseenesest ta üldjuhul seda ei tee. v.a suvel, kui tegelt pole vaja salongi üldse kütta ja ta sellest ise aru saab.
Lisaks ei hakka tööle konkreetsel masinal olev agregaat ka siis, kui kütus on otsakorral ja tuluke süttib.
a.k.a Anthrax

Webasto

:roll: hiljuti sai üht diisel oplit remonditud...sel pidi väidetavalt ka asi ``automaatne`` olema, et siis kui sooja põhja keerad hakkab tööle...