komposiidiga on see jama, et talle on jäikusribad tehtud sissepoole mis teeb ta madalaks (mul kuskil 8 ...10cm maapinnast)
ehk on mõned nõ "Läti disaini" jamad, aga lahendatavad ...
Alfa Romeo GTV 1.8, -erik-
#62mul ka kompo all nüüd 156l ja korralikult künnab rööpavahesid
...madal, aga tugev ::itpnt::

#63Huvitav kuidas praegu sellise paksu lumega on majadevahel sõita aeglasel kiirusel, kiilub ennast kinni kui nii madal on?
Seisab kõhupeal ja rattad käivad kõrval ringi

#64mul karterikaitset ei ole... aga ikkagi oli auto eile õhtul kolm korda 30m peal põhja peal kinniSlicer wrote:Huvitav kuidas praegu sellise paksu lumega on majadevahel sõita aeglasel kiirusel, kiilub ennast kinni kui nii madal on?

katrerikaitsmega on see eelis, et siis julged kinnijäänud auto põhjaalust julgemini labidaga sügada

Tegelikult ma olen normaalne....
#65mul on küll full jäälõhkuja tarmo, ilge raginaga läbi igalt pooltSlicer wrote:Huvitav kuidas praegu sellise paksu lumega on majadevahel sõita aeglasel kiirusel, kiilub ennast kinni kui nii madal on?

#66´Peab Jäälõhkuja tarmo Omadega igalepoole kaasa võtma,näiteks pagassi pistama.Siis peaks välistatud olema Kinni jäämis probleem.

#67vana lajatab kohe vene kirvestflymadman wrote:´Peab Jäälõhkuja tarmo Omadega igalepoole kaasa võtma,näiteks pagassi pistama.Siis peaks välistatud olema Kinni jäämis probleem.
[ http://www.hullumaja.com/files/pictures ... 9LWJAD.jpg ]

#69janes wrote::icon_shocked:
http://mb1.live.hot.ee/rps/D/1614431.gif?t=2
...on nähtud ka jäälõhkuja Lindat...

ju meid mai dei, dude
#70Aga Enamik ei sa ka Hakkama,Üks parimad faile http://www.youtube.com/watch?v=Pw4XiNOVrwI" onclick="window.open(this.href);return false; 

#71Ma olen näinud selle klipi pikka videot, tüüp oli päris kaua veeall ja veest väljasaamisega oli raskusi 

#72epic fail.
Aga oma masinaga pole veel kinni jäänud. Mustamäel, kus on põlvekõrgused roopad, olen tasakesi sahka mänginud. Suurem probleem on hoopis selle mudeli perversselt suur pöörderaadius. Ühel pool on minust kõrgem lumehunnik ja teiselepoole on mingi kloun oma ja minu masina vaheks jätnud 10cm. Ükskord tuligi lihtsalt üks lumehunnik teise kohta ümber kühveldada, et välja mahuks keerama :grandpa:
Aga oma masinaga pole veel kinni jäänud. Mustamäel, kus on põlvekõrgused roopad, olen tasakesi sahka mänginud. Suurem probleem on hoopis selle mudeli perversselt suur pöörderaadius. Ühel pool on minust kõrgem lumehunnik ja teiselepoole on mingi kloun oma ja minu masina vaheks jätnud 10cm. Ükskord tuligi lihtsalt üks lumehunnik teise kohta ümber kühveldada, et välja mahuks keerama :grandpa:
#73Sama pöörderaadiuse mure on ka minu 145'l :S Krt, kui tahad maanteel ka kiiresti otsa ümberpöörata, peab jälgima et väga pikk vahemaa oleks. Peab veelkord tagurdama ja siis uuesti pöörama... ebanormaalne. Rattakaldeid peab muutma? Ning tegema "driftimasinaks" 

#74Oojaa...tagurdamine, mis on tingitud ümberpöörde katsest. :icon_thumbup: Väga tuttav tunne.
#7533 on samasugune. Mai tea, mida need uuemad 1-ga algavad mudelid endast selles vallas kujutavad. Keegi minu mäletamist mööda kunagi süüdistas probleemis rattakoobaste sügavust, õigemini selle puudumist. Nii et teha pole ilmselt midagi.-erik- wrote:Oojaa...tagurdamine, mis on tingitud ümberpöörde katsest. :icon_thumbup: Väga tuttav tunne.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)